media/marketing/reklama

moto e6 plus: większy ekran. więcej aparatów. piękny design.

05.09.2019 | Motorola

Zawsze powtarzamy, że funkcjom z najwyższej półki nie muszą towarzyszyć najwyższe ceny. W ramach rodziny moto e oferujemy użytkownikom niezawodne telefony o wysokiej jakości i w przystępnym przedziale cenowym. Kontynuując to podejście, z przyjemnością wprowadzamy do oferty moto e6 plus z systemem dwóch aparatów i pięknym wzornictwie.

System dwóch aparatów

Po raz pierwszy w telefonie moto e dostępny jest imponujący i najlepszy w tym zakresie cenowym system dwóch aparatów. Aparat główny o rozdzielczości 13 megapikseli ma matrycę z dużymi pikselami o wielkości 1,12 µm, dzięki której robi piękne i szczegółowe zdjęcia. Szeroka przysłona f/2,0 umożliwia wykonanie zdjęć przy różnym oświetleniu z zachowaniem jakości i szczegółowości.

Przy użyciu 2-megapikselowego czujnika głębi i trybu bokeh można rozmyć tło lub pierwszy plan zdjęcia, aby uzyskać pożądany efekt artystyczny. Kreatywnością można popisać się również w trybie upiększania, który umożliwia doskonalenie wyglądu fotografowanych osób za pomocą opcji edycji w aparacie. System dwóch aparatów pomoże w wykonaniu lepszych zdjęć — zarówno portretów, krajobrazów, czy też w zbliżeniu.

Kolorowe wzornictwo specjalnie dla Ciebie

moto e6 plus ma nowoczesny wygląd pod każdym względem. Wyświetlacz o przekątnej 6,1” jest większy i lepszy niż kiedykolwiek przedtem i zapewnia najwyższej klasy wrażenia wizualne niezależnie od sposobu jego używania. Na ekranie Max Vision HD+ każda aplikacja prezentuje się najlepiej — zarówno podczas oglądania seriali, jak i przeglądania aktualizacji w mediach społecznościowych. Większy ekran wcale nie oznacza mniejszego komfortu — moto e6 plus jest lżejsza i wygodniej leży w dłoni niż jej poprzedniczka. moto e6 plus robi też wrażenie swoim wyglądem - w czterech imponujących wersjach z metalicznym wykończeniem w kolorach: niebieskim (Caribbean Blue), czerwonym (Rich Cranberry), wiśniowym (Bright Cherry) i grafitowym (Polished Graphite).

Do lepszych selfie

Zdjęcia można wykonać nie tylko systemem dwóch aparatów tylnych. Dzięki 8‑megapikselowemu aparatowi przedniemu moto e6 plus wykona też lepsze selfie. Autoportrety można wykonać nawet przy słabszym oświetleniu, czemu sprzyja lampa błyskowa emitująca miękkie światło.

Specjalne gniazdo karty microSD umożliwia dodanie 512 GB pamięci, aby nie trzeba było nigdy usuwać zdjęć, by zrobić miejsce na nowe.

Dwa rodzaje bezpiecznego dostępu

Skaner linii papilarnych z tyłu telefonu umożliwia szybki i łatwy dostęp do ulubionych aplikacji. Czujnik ten został umieszczony dyskretnie wraz z charakterystycznym logo Motoroli, dlatego nie rzuca się w oczy, kiedy nie jest potrzebny. moto e6 plus oferuje także technologię rozpoznawania twarzy, ułatwiając odblokowywanie urządzenia i zwiększając bezpieczeństwo danych w telefonie.

Pełna energii

Dzięki wymiennej baterii o pojemności 3000 mAh można zostawić powerbank w domu. Oferuje ona tak długi czas działania, że można zapomnieć o ładowaniu, aż do jutra.

Miłośnicy smartfonów moto znajdą także w moto e6 plus czyste oprogramowanie Android™ 9 Pie bez zbędnych aplikacji dodatkowych. Telefon szybko reaguje (także na okazje do zrobienia świetnego zdjęcia) dzięki ośmiordzeniowemu procesorowi o częstotliwości taktowania 2 GHz. Dlatego nie krępuj się korzystać z pełni możliwości telefonu — masz pewność, że dotrzyma Ci kroku.

Więcej informacji o moto e6 plus oraz pełne dane techniczne można znaleźć w witrynie motorola.com. Zdjęcia są dostępne tutaj (pobieranie zdjęć i wideo wymaga akceptacji warunków licencyjnych).

Ceny i dostępność

Nowa moto e6 plus będzie dostępna w Polsce tylko w ofercie Plus w pierwszej połowie września w wariancie pamięci 2/32 GB, zaś wersja pamięci 4/64 GB wejdzie na polski rynek pod koniec września.

zastrzeżenia prawne

Niektóre funkcje i dane techniczne produktu mogą zależeć od sieci i podlegać dodatkowym warunkom oraz opłatom. Mogą one też ulec zmianie bez powiadomienia. MOTOROLA i stylizowane logo M są zarejestrowanymi znakami towarowymi Motorola Trademark Holdings, LLC. Android jest znakiem towarowym Google LLC. Wszystkie inne znaki towarowe należą do odpowiednich właścicieli. ©2019 Motorola Mobility LLC. Wszelkie prawa zastrzeżone.

* Działa z kartami microSD o pojemności do 512 GB. Karty microSD są do nabycia osobno. Przenoszenie na kartę plików z zabezpieczeniami DRM może okazać się niemożliwe.

Junior Account Manager, Publicis Media
MAGDALENA CZYŻEWSKA

magdalena.czyzewska@publicismedia.com

tel: 608389775

O firmie Motorola
Firma Motorola Mobility LLC została przejęta przez Lenovo Group Holdings w 2015 r. Motorola Mobility jest podmiotem w pełni zależnym Lenovo, który projektuje i produkuje wszystkie telefony komórkowe marki Moto i Motorola.

O firmie Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jest firmą z listy Fortune Global 500 o obrotach sięgających 45 miliardów USD i światowym liderem technologicznym w dziedzinie inteligentnej transformacji dzięki infrastrukturze i urządzeniom zapewniającym klientom największe możliwości. Oferta łączących się z siecią urządzeń Lenovo należy do największych na świecie i obejmuje smartfony (Motorola), tablety, komputery PC (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) i stacje robocze, a także urządzenia AR/VR oraz rozwiązania dla inteligentnych domów i biur. Rozwiązania Lenovo dla centrów danych (ThinkSystem i ThinkAgile) zapewniają pojemność i moc obliczeniową systemom zmieniającym biznes oraz społeczeństwo. Lenovo inspiruje użytkowników do wykorzystania drzemiącego w nich potencjału różnorodności i budowania lepszej przyszłości dla wszystkich. Zachęcamy do obserwowania nas w serwisach LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, śledzenia aktualności w naszym serwisie Storyhub oraz odwiedzania naszej witryny internetowej www.lenovo.com

Junior Account Manager, Publicis Media
MAGDALENA CZYŻEWSKA