turystyka/wypoczynek

W Rainbow radość z lata nigdy się nie kończy! Rozpoczęcie przedsprzedaży oferty lato 2020

04.09.2019 | Rainbow

W Rainbow rozpoczęła się przedsprzedaż pełnej oferty wczasów na Lato 2020. Touroperator zapowiada, że taniej niż w przedsprzedaży nie będzie, a to za sprawą specjalnej usługi „100% Pewności Najniższej Ceny”, która została doskonale przyjęta w ubiegłym roku, dlatego stanowi filar tegorocznej przedsprzedaży. To jednak nie koniec! Dla rodzin, Rainbow przygotował znacznie większy wybór komfortowych pokoi rodzinnych i specjalne rabaty dla dzieci. Dla najbardziej wymagających dodano do oferty ponad 50 hoteli premium. Natomiast lojalni Klienci, których podróżnicze marzenia touroperator spełnia od lat, zostali docenieni rabatem do 600 zł.

W rozpoczynającej się przedsprzedaży, która będzie trwała do 14.11.2019, Rainbow proponuje szereg korzyści. „100% Pewności Najniższej Ceny” to sprawdzona już usługa, dzięki której Klienci mają pewność, że w przedsprzedaży kupują najtaniej. Jeśli w okresie od momentu zakupu imprezy, aż do jednego dnia roboczego przed jej rozpoczęciem cena spadnie, Rainbow zwróci różnicę.

Nie zabraknie bardzo atrakcyjnych rabatów. Rodziny ucieszy do 700 zł zniżki dla każdego dziecka. Ci, którzy poszukują lepszego standardu zakwaterowania, otrzymają do 1000 zł zniżki za pokój w hotelach premium, a tych w ofercie touroperatora jest znacznie więcej niż w ubiegłym sezonie.

„Przygotowując ofertę na Lato 2020 wsłuchaliśmy się wyjątkowo mocno w potrzeby naszych Klientów. Rozmawialiśmy z nimi w momencie zakupu wczasów, w trakcie samych wyjazdów, a także podczas badań konsumenckich – mówi Milena Wysokińska, Dyrektor Marketingu Rainbow. Zainspirowani tymi rozmowami poszerzyliśmy naszą ofertę o ponad 50 hoteli klasy premium. Polacy chcą bowiem spędzać wakacje w coraz lepszych obiektach, zwracają uwagę na piękne położenie i doceniają wyjątkowo wysoki standard obsługi. Również dla wyjeżdżających z dziećmi komfort odgrywa istotną rolę, dlatego na Lato 2020 mamy więcej niż wcześniej hoteli z pokojami rodzinnymi.”

Z myślą o Klientach powracających do Rainbow, wprowadzono specjalne zniżki za lojalność. Tylko w przedsprzedaży można zyskać z tego tytułu aż 600 zł.

Przedsprzedaż, to również dodatkowe benefity. W specjalnym Pakiecie Premium można wybrać swoje ulubione miejsce w samolocie i lepsze ubezpieczenie za połowę ceny. Ponadto wszyscy Klienci otrzymują gratis możliwość bezpłatnej zmiany rezerwacji oraz mogą nabyć ubezpieczenie od rezygnacji TU Europa za symboliczne 15 zł od osoby.

W celu ułatwienia procesu zakupu na stronie internetowej r.pl, wprowadzona została również możliwość dokonania wyboru rodzaju pokoju we wszystkich hotelach z oferty już na etapie zakładania rezerwacji online.

Pełna oferta wczasów Rainbow Lato 2020 na  stronie  https://r.pl/lato-2020

Rainbow