ekonomia/biznes/finanse energetyka

Rozliczenie za energię elektryczną według niższych cen i stawek. Czas na złożenie oświadczenia tylko do poniedziałku

28.07.2019 | Grupa ENERGA

Energa Obrót przypomina, że tylko do poniedziałku 29 lipca 2019 r. masz czas na złożenie oświadczenia potwierdzającego uprawnienie do rozliczeń za energię elektryczną według niższych cen i stawek.

Aby nadal korzystać ze zniżek, wystarczy wysłać oświadczenie mailem: firma@energa.pl

Treść oświadczenia znajdziesz tutaj.

Klaudiusz Pobudzin
Dyrektor Biura Prasowego Grupy Energa, Grupa ENERGA
Klaudiusz Pobudzin

biuroprasowe@energa.pl

Zawsze aktualne wiadomości na temat Grupy  Energa znajdziecie na naszym Twitterze a także na naszym Facebooku

Grupa Energa jest jedną z czterech największych grup energetycznych w Polsce, z wiodącą pozycją na polskim rynku pod względem udziału energii elektrycznej pochodzącej ze źródeł odnawialnych w produkcji własnej. Podstawowa działalność Grupy obejmuje dystrybucję, wytwarzanie oraz obrót energią elektryczną. Dostarcza i sprzedaje prąd ponad 3 mln klientów, zarówno gospodarstwom domowym, jak i przedsiębiorcom.

Grupa Energa jest trzecim największym zintegrowanym operatorem systemu dystrybucyjnego (OSD) w Polsce pod względem wolumenu dostarczanej energii. Sieć dystrybucyjna składa się z linii energetycznych o łącznej długości 185 tys. km i obejmuje swoim zasięgiem obszar blisko 75 tys. km2, co stanowi ok. 24 proc. powierzchni kraju.

więcej z kategorii ekonomia/biznes/finanse