nowe produkty/usługi handel

Galeria Klif: pierwszy w Gdyni salon x-kom już otwarty

17.06.2019 | Galeria Klif

Galeria Klif przyciąga uznane marki, które oferują produkty wysokiej jakości i dbają o kompleksową obsługę klientów. x-kom, znana polska sieć sklepów komputerowych, wybrała na lokalizację swojego drugiego salonu w Trójmieście właśnie Klif.

Nowy 180-metrowy salon x-kom to odświeżona identyfikacja wizualna marki. Nowoczesny design, elegancja i perfekcyjnie zaprojektowane oświetlenie sprawią, że klienci z zainteresowaniem i łatwością będą testować sprzęt. Wybór notebooka, ultrabooka, smartfonu, tabletu i desktopu stanie się przyjemnością. W salonie w Klifie będzie można również kupić komputery stacjonarne, podzespoły, konsole do gier i aparaty fotograficzne.

- To odpowiedź na potrzeby naszych klientów. Otrzymywaliśmy sygnały, że północna część aglomeracji Trójmiasta jest trochę niedopieszczona. W szczególności mieszkańcy Gdyni i Sopotu prosili o otworzenie nowego salonu, do którego będą mieli po prostu bliżej. Wierzymy, że klienci docenią nową lokalizację i będą częściej odwiedzać nasz salon. Liczymy też, że dzięki temu uda nam się dotrzeć do nowych osób, które jeszcze u nas nie robiły zakupów – mówi Kamil Szwarbuła, rzecznik prasowy firmy x-kom.

Galeria Klif jest wyjątkowym miejscem na handlowej mapie Trójmiasta. Mieszkańcy oraz turyści cenią sobie przyjazną atmosferę, szeroką gamę usług oraz łatwość w robieniu zakupów. Oferta galerii nieustannie się poszerza, a grupa lojalnych klientów rośnie.

- Salon x-kom to kolejne tegoroczne otwarcie - po niezwykłej perfumerii i ekologicznej myjni samochodowej – mówi Mariola Rogóż, dyrektor Galerii Klif. – Poszerzanie oferty i działania marketingowe oraz współpraca z artystami i Muzeum Miasta Gdyni przyciągają klientów. Mimo kolejnych ograniczeń w niedzielnym handlu, liczba klientów w ostatnich miesiącach stale wzrasta.

Galeria Klif w Gdyni od 1996 roku jest źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej niż tylko ubrań. Wychodząc z założenia, że moda stanowi odzwierciedlenie naszego charakteru i stylu życia, Klif oferuje swoim Klientom ponad 140 sklepów, które swoimi propozycjami zaspokoją najbardziej wymagające gusta. W Galerii Klif dostępne są wyjątkowe marki, często jedyne w Trójmieście. Ekskluzywne butiki i marki znanych projektantów, m.in. Bizuu, BOHOBOCO, Charme, Calvin Klein Jeans, COS, Emanuel Berg, La Mania, Lidia Kalita Robert Kupisz Liu Jo, Marciano Guess, Max&Co., Patrizia Pepe, Petit Bateau, Pinko, Stefanel, Tommy Hilfiger czy Superdry wraz z popularnymi markami sieciowymi tworzą szeroką ofertę, która zaspokoi szerokie gusta Klientów.

Do ich dyspozycji jest Supermarket Piotr i Paweł, strefa food court, Kraina Treflików - miejsce z warsztatami i zajęciami dla dzieci, a także punkty usługowe, drogerie i perfumerie, m.in. Douglas, Rossmann, Sephora i SUPER-PHARM.

Galeria Klif nieustannie dostosowuje swoją ofertę do wymagań Klientów oraz wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom. Profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Karta Podarunkowa Klif to udogodnienia, dzięki którym Klienci gdyńskiego Klifu mogą skupić się na sobie i w pełni zrelaksować podczas wizyty w przyjaznym wnętrzu i spokojnej atmosferze.