wydarzenia budownictwo/nieruchomości

Konferencja Klubu Dekoral Professional w wyjątkowo smacznej oprawie!

12.06.2019 | Dekoral Professional

Klub Dekoral Professional powstał z myślą o profesjonalistach, którzy dbają o wysoką jakość produktów i swoich usług. Członkostwo w Klubie niesie za sobą wiele korzyści takich, jak dostęp do atrakcyjnych promocji, nowości produktowych i najnowszych technologii. Na najbardziej aktywnych klubowiczów czekają też nagrody i wydarzenia specjalne. Jednym z nich była konferencja, która odbyła się 31 maja 2019 roku w Hotelu Magellan, w Bronisławowie.

Dla 100 kluczowych Uczestników Klubu maj zakończył się bardzo owocnie, profesjonalnie i …smacznie, ponieważ podczas zorganizowanej Konferencji Klubu Dekoral Professional brali udział nie tylko w warsztatach, merytorycznych prezentacjach czy interesujących prelekcjach na temat nowości produktowych, ale też mogli zmierzyć się w kulinarnych zmaganiach w formie konkursu drużynowego.

Wśród atrakcji pierwszej części spotkania na zaproszonych gości czekała solidna porcja wiedzy teoretycznej i praktycznej. Uczestnicy mogli skorzystać z czterech interaktywnych stref produktowych marek dostępnych w sieci Centrum Dekoral Professional, stanowiących przestrzeń dla fachowych rozmów, porad bezpośrednio od praktyków branży oraz możliwości wypróbowania produktów w działaniu. Każdy, kto zdecydował się wypróbować produkt na jednym z 4 stanowisk, zdobywał żeton Klubu DP, uprawniający do obioru gratisowego wałka ProGOLD Polyamide Power, opakowania ultralekkiej farby fasadowej Akrylit SX AERO lub innowacyjnej farby do ścian i sufitów – Sigma Expert Supermatt. Strefy doskonale spełniły swoje zadanie i były dla Uczestników ciekawą formą doświadczenia produktów.

– Po części teoretycznej i warsztatowej Profesjonaliści mieli szansę sprawdzić się w zupełnie nieoczekiwanych, jak na konferencję, rolach – oddali się gotowaniu w konkursie drużynowym, którego poziom zaskoczył nawet profesjonalnych kucharzy czuwających nad przebiegiem poczynań Uczestników – mówi Joanna Maria Kołtyś, Menedżer Wsparcia Marketingowego i marki ProGOLD. Utworzone wśród uczestników 10-osobowe zespoły o typowo kulinarnych nazwach, zmierzyły się w rywalizacji o tytuł Professional Chef Klubu Dekoral Professional. Zadaniem fachowców było przygotowanie potraw według przepisów z wykorzystaniem znajdujących się na przypisanym ich stanowisku produktów. W powietrzu czuć było nie tylko cudowne zapachy, ale i ogromnego ducha zaangażowania. Niektórzy odkryli w sobie prawdziwy talent kulinarny. Zwycięski zespół Szparagów przygotował wyśmienite krewetki w sosie chipotle i arroz rojo. Poza nieskrywaną satysfakcją, nagrodą dla wygranej drużyny były książki Ani Starmach „Pyszne kolacje”, stanowiące punkt wyjścia do dalszego rozwijania kulinarnych pasji profesjonalnych wykonawców.

Konferencja zakończyła się rozdaniem nagród oraz wieczornym bankietem, który był czasem doskonałej zabawy, rozmów i wymiany doświadczeń wśród Uczestników. Trwają już prace nad agendą przyszłorocznej konferencji, która z pewnością zaskoczy Uczestników Klubu Dekoral Professional.

kontakt dla mediów
Dekoral Professional
Kiwi Marketing

kiwippg2019@gmail.com

tel: 692 995 494

informacje o firmie

załączniki

1.jpg
1.jpg 0,25 MB
2.jpg
2.jpg 0,13 MB
3.jpg
3.jpg 0,27 MB
4.jpg
4.jpg 0,15 MB
6.jpg
6.jpg 0,21 MB
7.jpg
7.jpg 0,34 MB
8.jpg
8.jpg 0,28 MB
10.jpg
10.jpg 0,25 MB
12.jpg
12.jpg 0,21 MB
13.jpg
13.jpg 0,20 MB
14.jpg
14.jpg 0,08 MB
15.jpg
15.jpg 0,14 MB
16.jpg
16.jpg 0,06 MB
18.jpg
18.jpg 0,18 MB
22.jpg
22.jpg 0,24 MB
23.jpg
23.jpg 0,18 MB
24.jpg
24.jpg 0,20 MB
25.jpg
25.jpg 0,19 MB
27.jpg
27.jpg 0,15 MB
28.jpg
28.jpg 0,18 MB
30.jpg
30.jpg 0,13 MB
32.jpg
32.jpg 0,19 MB
33.jpg
33.jpg 0,20 MB
35.jpg
35.jpg 0,22 MB
36.jpg
36.jpg 0,17 MB
37.jpg
37.jpg 0,16 MB
38.jpg
38.jpg 0,16 MB
40.jpg
40.jpg 0,07 MB
41.jpg
41.jpg 0,14 MB
42.jpg
42.jpg 0,15 MB
43.jpg
43.jpg 0,16 MB
44.jpg
44.jpg 0,22 MB
45.jpg
45.jpg 0,07 MB
46.jpg
46.jpg 0,14 MB
47.jpg
47.jpg 0,11 MB
48.jpg
48.jpg 0,16 MB
49.jpg
49.jpg 0,12 MB
50.jpg
50.jpg 0,09 MB
52.jpg
52.jpg 0,19 MB
53.jpg
53.jpg 0,19 MB
54.jpg
54.jpg 0,13 MB
56.jpg
56.jpg 0,18 MB
58.jpg
58.jpg 0,21 MB
59.jpg
59.jpg 0,18 MB
61.jpg
61.jpg 0,16 MB
64.jpg
64.jpg 0,17 MB
65.jpg
65.jpg 0,25 MB
66.jpg
66.jpg 0,23 MB
67.jpg
67.jpg 0,19 MB
68.jpg
68.jpg 0,20 MB
69.jpg
69.jpg 0,16 MB
70.jpg
70.jpg 0,21 MB
72.jpg
72.jpg 0,22 MB
73.jpg
73.jpg 0,19 MB
74.jpg
74.jpg 0,19 MB
75.jpg
75.jpg 0,18 MB
77.jpg
77.jpg 0,24 MB
79.jpg
79.jpg 0,22 MB
81.jpg
81.jpg 0,20 MB
85.jpg
85.jpg 0,22 MB
87.jpg
87.jpg 0,13 MB
88.jpg
88.jpg 0,17 MB
89.jpg
89.jpg 0,18 MB
90.jpg
90.jpg 0,16 MB
91.jpg
91.jpg 0,10 MB
92.jpg
92.jpg 0,25 MB
93.jpg
93.jpg 0,09 MB
95.jpg
95.jpg 0,20 MB
99.jpg
99.jpg 0,24 MB
101.jpg
101.jpg 0,23 MB
102.jpg
102.jpg 0,12 MB
103.jpg
103.jpg 0,22 MB
104.jpg
104.jpg 0,23 MB
105.jpg
105.jpg 0,10 MB
106.jpg
106.jpg 0,25 MB
107.jpg
107.jpg 0,21 MB
114.jpg
114.jpg 0,20 MB
115.jpg
115.jpg 0,20 MB
116.jpg
116.jpg 0,24 MB
119.jpg
119.jpg 0,14 MB
120.jpg
120.jpg 0,22 MB
121.jpg
121.jpg 0,19 MB
125.jpg
125.jpg 0,21 MB
128.jpg
128.jpg 0,25 MB
130.jpg
130.jpg 0,24 MB
133.jpg
133.jpg 0,24 MB
135.jpg
135.jpg 0,16 MB
136.jpg
136.jpg 0,21 MB
138.jpg
138.jpg 0,19 MB
139.jpg
139.jpg 0,19 MB
141.jpg
141.jpg 0,18 MB
142.jpg
142.jpg 0,21 MB
144.jpg
144.jpg 0,21 MB
146.jpg
146.jpg 0,22 MB
147.jpg
147.jpg 0,15 MB
151.jpg
151.jpg 0,16 MB
152.jpg
152.jpg 0,26 MB
153.jpg
153.jpg 0,22 MB
154.jpg
154.jpg 0,15 MB
155.jpg
155.jpg 0,11 MB
157.jpg
157.jpg 0,25 MB
158.jpg
158.jpg 0,23 MB
160.jpg
160.jpg 0,21 MB
161.jpg
161.jpg 0,16 MB
162.jpg
162.jpg 0,24 MB
163.jpg
163.jpg 0,29 MB

więcej z kategorii wydarzenia