handel ekonomia/biznes/finanse

Auchan Retail Polska otwiera możliwość współpracy w ramach franczyzy dla nowych Partnerów

7 czerwca br, Auchan otworzył swój pierwszy sklep osiedlowy w ramach franczyzy w Wilanowie. Proponując Partnerom wiedzę ekspercką oraz bliskie towarzyszenie, Auchan Retail Polska gwarantuje zaangażowanie win-win oraz trwałe relacje oparte na zaufaniu, aby proponować Klientom handel nowej generacji.

Auchan Retail Polska chce stać się punktem odniesienia we franczyzie, opierając się na ekspertyzie z innych krajów Auchan, w których ten model rozwoju funkcjonuje od ponad 30 lat, Auchan Retail proponuje atrakcyjne i skuteczne modele handlowe: sklepy osiedlowe Moje Auchan, supermarkety pod szyldem Auchan Supermarkety  i hipermarkety Auchan.

Aby skutecznie rozwijać sieć przedsiębiorców z pasją do handlu, którzy dzielą te same wartości: zaufanie, otwartość i doskonałość, Auchan inwestuje w szkolenia oraz w zindywidualizowane towarzyszenie, aby rozwijać handel nowej generacji w Polsce.

“To nowa karta w naszej strategii  rozwoju w Polsce . Doceniamy doświadczenie naszych Partnerów w ramach franczyzy. Chcemy pokazać siłę Marki Auchan oferując naszym Partnerom szkolenia i towarzyszenie w rozwoju. Nasze mocne strony to przede wszystkim oferta wspaniałych produktów świeżych oraz wyselekcjonowane produkty marki własnej Auchan. Oczywiście nasi Franczyzobiorcy skorzystają z naszego wizerunku cenowego, uznanego w Polsce od lat. Oferujemy również serwis wysokiej jakości dostosowany do ich potrzeb, tak aby jeszcze lepiej zmieniać życie naszych klientów - mówi Gérard Gallet, Dyrektor generalny Auchan Retail Polska. .

Moje Auchan” w Wilanowie oferuje przede wszystkim gamę produktów  wyselekcjonowanych pod kątem lokalnego klienta.

To koncept handlowy sklepu osiedlowego o powierzchni handlowej  450 m2, oferujący  gamę produktów do 10 000 referencji. Sklep ten proponuje również szerokie usługi. Sklep Moje Auchan w Wilanowie, Aleja Wilanowska nr 89 jest otwarty od poniedziałku do piątku od 7.00 do  22.00. W handlowe niedziele sklep działa od 9 do 21.00.

O Auchan Retail Polska

Auchan Retail Polska to znana, handlowa firma o francuskich korzeniach. W Polsce działa od 1996 roku. Po 23 latach Auchan to firma multi-formatowa prowadząca działalność w hipermarketach, supermarketach, sklepach osiedlowych oraz w handlu elektronicznym.

Obecnie Auchan w Polsce zarządza 76 hipermarketami (w tym 2 we franczyzie z Grupą Schiever), 28 supermarketami Auchan supermarket oraz 5 sklepami osiedlowymi pod szyldem Moje Auchan. Firma prowadzi również działalność handlową w internecie pod szyldem Auchan Direct – serwis działa na terenie Warszawy i okolic. Auchan angażuje się w budowanie na nowo doświadczeń zakupowych klienta, dając im możliwość zakupów fizycznych oraz online. W swojej szerokiej ofercie Auchan oferuje zarówno produkty spożywcze jak i przemysłowe.

FRANCZYZA

Kontakt w sprawie otwarcia sklepu Auchan w ramach franczyzy: adres mailowy: franczyza@auchan.pl

KONTAKT DLA MEDIÓW

Dorota Patejko; Dyrektor Komunikacji i CSR Auchan Retail Polska