internet

Skróty do wybranych funkcji aplikacji Moje ING mobile

04.06.2019 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING Bank Śląski udostępnił aktualizację aplikacji mobilnej Moje ING dla użytkowników Androida. Dzięki niej klienci mogą ustawić na ekranie swojego telefonu skróty do najpopularniejszych funkcji aplikacji. Skróty umożliwiają jednym kliknięciem pokazanie kodu BLIK, otwarcie formularza przelewu lub wyświetlenie historii transakcji.

Aktualizacja to kolejny ukłon w stronę użytkowników naszej bankowości mobilnej. Mamy ich coraz więcej. W tej chwili to już ponad 1,8 mln osób. Zmieniamy się dla nich aby mogli bankować tak jak lubią, prosto i wygodnie - powiedziała Katarzyna Stawecka, Dyrektor Banku odpowiedzialna za Digital Transformation w ING Banku Śląskim.

W nowej wersji do ikonki aplikacji mobilnej Moje ING na ekranie głównym telefonu dodano skróty do najpopularniejszych funkcji.

Wystarczy przytrzymać ikonkę i wybrać skrót np. do: BLIKA, przelewu, szybkiego przelewu czy historii. Można też przeciągnąć skróty wprost na ekran telefonu aby korzystać z ulubionych funkcji jeszcze szybciej (dostępne na Androida od 8.0).

Nowa wersja aplikacji Moje ING ma numer 3.0.1 i jest dostępna w sklepie Google Play.

Więcej na: https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa

Joanna Majer - Skorupa
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

joanna.majer-skorupa@ing.pl

tel: +48 32 357-8184

Joanna Majer - Skorupa
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

joanna.majer-skorupa@ing.pl

tel: +48 32 357-8184