technologie media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Samsung Channel Meeting 2019 - Samsung docenił najlepszych partnerów B2B

11 kwietnia 2019 w odbyło się doroczne spotkanie partnerów biznesowych firmy Samsung, na którym nagrodzone zostały firmy wyróżniające się wyjątkowymi osiągnięciami w sprzedaży, za ubiegły rok.

Spotkanie partnerów Samsung

W tym roku Samsung przyznał nagrody dla najlepszych partnerów biznesowych, odpowiedzialnych za sprzedaż rozwiązań Samsung w Polsce w czterech kategoriach. Aż dwie firmy otrzymały wyróżnienia za instalację rozwiązań z obszaru digital signage, co jest wyraźnym sygnałem na rosnące zainteresowanie tymi produktami wśród klientów końcowych.

Lista nagrodzonych:

• Nagroda w kategorii LCD, za najlepszą sprzedaż monitorów curved: Brawocom. Nagrodę odebrał właściciel firmy, Sebastian Baranowski.
  • Nagroda w kategorii Memory, za wyniki sprzedaży dysków SSD: JB Multimedia. Nagrodę odebrał Daniel Siegieda, product manager odpowiedzialny za komponenty komputerowe w JB Multimedia.
  • Nagroda w kategorii Professional Displays, za najbardziej zaawansowaną technologiczną ścianę graficzną z ekranów LCD Perfect Display. Nagrodę odebrał właściciel firmy Marcin Adamczyk.
  • Nagrodę w kategorii Professional Display, za najnowocześniejszą w Europie instalację LED: Studiotech (studio telewizyjne Sportowe Studio Polsat Sport). Nagrodę w imieniu firmy odebrał Michał Makowski.

W trakcie spotkania uczestnicy mogli też zapoznać się z produktami firmy Samsung w specjalnie przygotowanej przestrzeni – „Experience Zone”. Showroom podzielony był na strefy: Transportation, QSR, Retail, Education & Business, Hotel i Event. Swoje wydzielone obszary miały także produkty przeznaczone dla gamingu i do zastosowań biurowych. W każdej strefie, ekspert Samsung odpowiedzialny za daną kategorię produktową, udzielał informacji na temat danego rozwiązania i dzielił się inspiracjami na temat wykorzystania sprzętu. Strefy Education & Business oraz Hotel, zostały przygotowane we współpracy z ESS Audio, która jest wyłącznym przedstawicielem grupy Harman w Polsce, jednego z największych producentów w branży audio.

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie