handel technologie media/marketing/reklama

Samsung ruszył z nową kampanią promującą zakup pralki lub pralko-suszarki QuickDriveTM z premią pieniężną

Samsung zaprezentował nową kampanię reklamową promującą produkty z linii QuickDrive™. Akcja promowana będzie w telewizji, radiu i on-line. Każdy, kto kupi pralkę QuickDrive™ w terminie od 18.03 do 30.04.2019 może liczyć na zwrot nawet do 700 zł (tzw. „cashback”).

O nowej promocji marka Samsung informuje w 10- i 30-sekundowych spotach telewizyjnych, reklamie radiowej, online i social mediach . W najnowszej kampanii produktów z linii QuickDrive™, podkreślono ich główne walory. Innowacyjną budowa bębna, a także szereg nowoczesnych technologii czynią je urządzeniami, które piorą szybko, a przy tym niezwykle skutecznie. W tradycyjnych pralkach, ubrania, dzięki mechanice bębna poruszane są w górę i w dół. Bęben pralek QuickDrive™ składa się z bębna głównego oraz niezależnie obracającej się tylnej płyty, która sprawia, że zawartość poruszana jest także do przodu i do tyłu. Dzięki temu przełomowemu rozwiązaniu czas prania skrócony jest nawet o połowę.

Objęte promocją urządzenia wyposażone są także w inne, cenione przez użytkowników technologie. AddWash™, czyli dodatkowe drzwi, które pozwalają dorzucić ubrania na dowolnym etapie prania. Eco Bubble to z kolei technologia, która pozwala na efektywne pranie nawet w niskiej temperaturze, dzięki aktywnej pianie. Aplikacja ,,Asystent prania”* zaś w intuicyjny sposób pomaga w obsłudze pralki oraz dobraniu odpowiedniego programu w zależności od rodzaju tkanin, ich koloru i poziomu zabrudzenia.

Jak wziąć udział w promocji?

Zakupioną w okresie promocyjnym pralkę lub pralko – suszarkę należy w ciągu 21 dni zarejestrować oraz spełnić pozostałe warunki promocji wskazane w regulaminie. Wysokość zwrotu zależy od modelu urządzenia, których spis (oraz regulamin promocji) dostępny jest na stronie www.pralki.samsung.pl. Promocja trwa od 18.03 do 30.04.2019 lub do wyczerpania puli zapasów.

*”Asystent prania” jest częścią aplikacji Smart Things

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie