praca media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse nauka/edukacja/szkolenia

Konsultacje podatkowe w Galerii Klif. Rozlicz swój PIT ze specjalistą i wygraj auto

13.03.2019 | Galeria Klif

Już w najbliższą sobotę, 16 marca, w Galerii Klif czekać będą konsultanci z gdyńskiego Urzędu Skarbowego, którzy pomogą przygotować deklarację podatkową za 2018 rok. Odpowiedzą na trudne pytania i rozwieją podatkowe wątpliwości. Z konsultacji będzie można skorzystać w godzinach 12.00 – 18.00 na specjalnie przygotowanym stoisku, usytuowanym na parterze galerii - koło fontanny.

Konsultacje w Galerii Klif zainaugurują akcję „Rozlicz PIT w Gdyni” organizowaną przez Urząd Miasta Gdyni, prowadzoną w gdyńskich centrach handlowych.

Akcja ma zachęcić do rozliczenia swojego podatku dochodowego wszystkie osoby, które mieszkają w Gdyni, a niekoniecznie są zameldowane w mieście. Mieszkańcy mogą mieć znaczny wkład finansowy w rozwój miasta, w którym żyją. Dodatkowo każdy, kto w tym roku rozliczy swój podatek w Gdyni, może wziąć udział w specjalnej loterii.

- Klif jest chętnie odwiedzany przez gdynian, którzy stanowią nieco ponad połowę naszych klientów, dlatego cieszymy się, że możemy im pomóc w wypełnianiu obowiązków, również takich jak przygotowanie deklaracji podatkowej. Akcja, której organizatorem jest Urząd Miasta Gdyni ma na celu sprawić, aby każdy mieszkaniec poczuł, że jest ważny dla miasta, a Galeria Klif z przyjemnością w tym pomaga – mówi Mariola Rogóż, dyrektor Galerii Klif.

Zarejestruj się – nagrody czekają

Na wszystkich uczestników, którzy podadzą Gdynię jako miejsce zamieszkania w deklaracji podatkowej i zarejestrują się na stronie www.pitwgdyni.pl., czekają wyjątkowe nagrody: Hybrydowa Toyota Yaris, dwa rowery miejskie Baltica Bicycles oraz siedem karnetów 4 dniowych na Opener Festiwal 2019.

Loteria adresowana jest do osób pełnoletnich, które złożyły deklarację podatkową w jednym z dwóch gdyńskich Urzędów Skarbowych (osobiście lub przez Internet) i wskazali w niej Gdynię jako miejsce zamieszkania. Zgłoszenia do udziału w loterii przyjmowane są od 1 marca do 15 maja do godz. 23:59. Losowanie przygotowanych nagród przez Urząd Miasta odbędzie się 17 maja.

Galeria Klif w Gdyni od 1996 roku jest źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej niż tylko ubrań. Wychodząc z założenia, że moda stanowi odzwierciedlenie naszego charakteru i stylu życia, Klif oferuje swoim Klientom ponad 140 sklepów, które swoimi propozycjami zaspokoją najbardziej wymagające gusta. W Galerii Klif dostępne są wyjątkowe marki, często jedyne w Trójmieście. Ekskluzywne butiki i marki znanych projektantów, m.in. Bizuu, BOHOBOCO, Charme, Calvin Klein Jeans, COS, Emanuel Berg, La Mania, Lidia Kalita Robert Kupisz Liu Jo, Marciano Guess, Max&Co., Patrizia Pepe, Petit Bateau, Pinko, Stefanel, Tommy Hilfiger czy Superdry wraz z popularnymi markami sieciowymi tworzą szeroką ofertę, która zaspokoi szerokie gusta Klientów.

Do ich dyspozycji jest Supermarket Piotr i Paweł, strefa food court, Kraina Treflików - miejsce z warsztatami i zajęciami dla dzieci, a także punkty usługowe, drogerie i perfumerie, m.in. Douglas, Rossmann, Sephora i SUPER-PHARM.

Galeria Klif nieustannie dostosowuje swoją ofertę do wymagań Klientów oraz wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom. Profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Karta Podarunkowa Klif to udogodnienia, dzięki którym Klienci gdyńskiego Klifu mogą skupić się na sobie i w pełni zrelaksować podczas wizyty w przyjaznym wnętrzu i spokojnej atmosferze.