media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Cushman & Wakefield z tytułem agencji doradczej roku

01.02.2019 | Cushman & Wakefield

Międzynarodowa firma doradcza Cushman & Wakefield została wybrana zwycięzcą w kategorii Agencja Doradcza Roku podczas 6. Gali Outsourcing Stars organizowanej przez Fundację Pro Progressio. Wydarzenie odbyło się 24 stycznia br. w łódzkiej hali EXPO, przy Al. Politechniki 4.

Konkurs Outsourcing Stars to niekomercyjny plebiscyt sektora nowoczesnych usług dla biznesu w Polsce, w którym firmy są nagradzane za swój rozwój operacyjny. Zwycięzcę wybiera się biorąc pod uwagę wyniki osiągnięte w kończącym się roku:

• łączny wolumen transakcji najmu na rynku biurowym,
  • łączny wolumen transakcji najmu na rynku magazynowym,
  • największa transakcja biurowa.

Kapitułę konkursu stanowią Zarząd Fundacji Pro Progressio, Rada Fundacji Pro Progressio oraz Ambasadorowie Pro Progressio. Nagrody są przyznawane w sposób obiektywny na podstawie algorytmu matematycznego porównującego dane wszystkich startujących w konkursie firm.

Podczas międzynarodowej Gali Outsourcing Stars, będącej wydarzeniem networkingowym, artystycznym i biznesowym z udziałem liderów sektora BSS z Polski, Europy i świata, nagradzane są także inne instytucje bezpośredniego otoczenia sektora BSS.

„Agencje Real Estate są kluczowymi Partnerami Biznesowymi dla sektora BSS i od pierwszej edycji konkursu Outsourcing Stars są przez nas nagradzane za swoją ciężką i jakże ważną pracę. Sektor BSS umacnia swoją pozycję jako jeden z głównych najemców nowoczesnych powierzchni biurowych i cieszymy się, że statuetką Outsourcing Star, możemy choć w ten sposób docenić wkład Agencji w rozwój biznesu w Polsce. Cushman&Wakefield od lat wspiera w rozwoju centra usług wspólnych i trzymamy kciuki, aby obecnie nadane tempo pracy nie zwalniało. Gratuluję nagrody. Jesteście Gwiazdami” – powiedział Wiktor Doktór, komentując finał konkursu Outsourcing Stars w kategorii Agencja Real Estate.

O Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) jest wiodącą na świecie firmą doradczą świadczącą usługi na rynku nieruchomości komercyjnych. Wspiera najemców i właścicieli nieruchomości w realizacji ich planów biznesowych. Cushman & Wakefield należy do grupy największych firm doradczych na rynku nieruchomości oraz zatrudnia 48 tysięcy pracowników w ok. 400 biurach i 70 krajach na całym świecie. W 2017 roku jej przychody wyniosły 6,9 mld USD. Do najważniejszych usług świadczonych przez firmę należą zarządzanie nieruchomościami, obiektami i projektami, pośrednictwo w wynajmie powierzchni, obsługa transakcji na rynkach kapitałowych, wyceny i inne. Więcej informacji na stronie www.cushmanwakefield.pl oraz na Twitterze: @CushWakeCE

O Cushman & Wakefield