wydarzenia internet kultura/sztuka/rozrywka

ING zaprasza na III urodziny serwisu Patronite.pl

21.01.2019 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

Inspirujące debaty i spotkania z interesującymi twórcami zaplanowano z okazji imprezy urodzinowej Patronite.pl. Do wspólnego świętowania zaprasza ING Bank Śląski już 26 stycznia!

Łączy nas z Patronite.pl wspólna idea bo w centrum naszych działań są ludzie i ich pasje. Udało nam się to wspaniale pokazać przy okazji współpracy w ramach kampanii dla młodych „Najlepiej robić swoje”. Niezmiernie miło nam kolejny raz gościć u siebie Patronite.pl i wspierać w organizacji ich III urodzin. Zapraszamy do wspólnego świętowania – powiedziała Barbara Pasterczyk, Dyrektor Banku odpowiedzialna za komunikację marketingową w ING Banku Śląskim.

Dla nas, dla Patronite.pl, to niesamowity dzień. III urodziny to historyczny moment dla platformy, który chcemy dzielić razem z twórcami i patronami. Od niewielkiego start-upu do największego wehikułu e-mecenatu w Polsce - to długa i wyboista droga, o której chcemy również opowiedzieć podczas imprezy. Całe wydarzenie to przede wszystkim możliwość spotkania i wymiany doświadczeń pomiędzy wyjątkowymi twórcami i ich patronami - dodał Michał Leksiński, zajmujący się komunikacją w Patronite.pl.

W agendzie imprezy zaplanowano:

• inspirujące debaty z udziałem doświadczonych twórców;
  • after party czyli czas na budowanie relacji i wymianę doświadczeń.

Swoją obecność zadeklarowało już wielu twórców. Świętować będą między innymi:
Tomasz Sekielski, Globstory, Karol Paciorek (Imponderabilia), BaniakBaniaka, Autostopem na koniec świata, Trollsky, Zwierz popkulturalny, NRGeek, Astrofaza, ZagrajnikTV, Arhn.eu, Dakann, Kaftann, Chatolandia, CODA, Więź, KonteStacja, Mocny Vlog.

W imprezie udział wezmą również finaliści akcji specjalnej „Najlepiej robić swoje” z ING i Patronite.pl. Zwycięzcy wygrali udział programie mentorskim z najpopularniejszymi twórcami Patronite.pl oraz pozyskali środki na rozwinięcie skrzydeł: 3 nagrody po 10 tysięcy złotych. Więcej o akcji na: https://www.ing.pl/nrs

Impreza urodzinowa Patronite.pl odbędzie się 26 stycznia 2019 (sobota), w centrali ING Banku Śląskiego, przy ulicy Sokolskiej 34, w Katowicach. Więcej na: https://www.facebook.com/events/804879076522584/

Joanna Majer - Skorupa
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

joanna.majer-skorupa@ing.pl

tel: +48 32 357-8184

Joanna Majer - Skorupa
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

joanna.majer-skorupa@ing.pl

tel: +48 32 357-8184