budownictwo/nieruchomości praca media/marketing/reklama

Cushman & Wakefield z nowym liderem zespołu Design & Build

11.01.2019 | Cushman & Wakefield

Wraz z początkiem nowego roku do zespołu międzynarodowej firmy doradczej Cushman & Wakefield dołączył architekt Michał Ulasiński. Stanie on na czele niedawno utworzonego zespołu Design & Build.

Michał Ulasiński jest specjalistą w zakresie projektowania obiektów handlowych, usługowych, opieki zdrowotnej, a także budynków biurowych i mieszkaniowych. Michał posiada 18-letnie doświadczenie w zarządzaniu, koordynowaniu i nadzorowaniu procesów związanych z projektowaniem i budową. Doświadczenie zawodowe zdobywał między innymi w Hochtief Polska w Gdańsku, jako Design Coordinator i Head of Tenant Coordinator Team, ACTEEUM Central Europe w Warszawie jako Master Consultant of Architecture & Tenant Coordinator, a ostatnio w Unibail-Rodamco-Westfield w Warszawie jako Project Manager. Ukończył architekturę na Politechnice Gdańskiej. Posiada również Certyfikat stopnia II ACAD & MS Project.

- Dołączenie do zespołu D&B w Cushman & Wakefield to kolejny krok w mojej karierze. Będę miał okazję pracować dla jednej z najlepszych firm w branży nieruchomości i mam nadzieję przyczynić się do jej dalszego rozwoju. Świadczenie kompleksowych usług dla bardzo różnorodnej grupy klientów będzie dla mnie nie tylko wyzwaniem, ale i wspaniałym doświadczeniem – powiedział Michał Ulasiński, dyrektor działu Design & Build, Cushman & Wakefield.

- Oferujemy obecnie usługę w zakresie planowania, projektowania i budowy powierzchni, a także kompleksowej realizacji prac wykończeniowych „pod klucz” w ramach jednego kontraktu – tego oczekują zarówno nasi klienci, jak i rynek. Z tego względu bardzo się cieszymy, że tak wysokiej klasy specjalista jak Michał pomoże pokierować tą nową linią usług, która stanowi uzupełnienie naszej dotychczasowej oferty w zakresie projektowania, zarządzania projektami i kosztami. Realizujemy obecnie wiele projektów D&B i patrzymy na rok 2019 z bardzo dużym optymizmem – dodaje Andrew Frizell, Partner, dyrektor działu Project & Development Services w Polsce, Cushman & Wakefield.

O Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) jest wiodącą na świecie firmą doradczą świadczącą usługi na rynku nieruchomości komercyjnych. Wspiera najemców i właścicieli nieruchomości w realizacji ich planów biznesowych. Cushman & Wakefield należy do grupy największych firm doradczych na rynku nieruchomości oraz zatrudnia 48 tysięcy pracowników w ok. 400 biurach i 70 krajach na całym świecie. W 2017 roku jej przychody wyniosły 6,9 mld USD. Do najważniejszych usług świadczonych przez firmę należą zarządzanie nieruchomościami, obiektami i projektami, pośrednictwo w wynajmie powierzchni, obsługa transakcji na rynkach kapitałowych, wyceny i inne. Więcej informacji na stronie www.cushmanwakefield.pl oraz na Twitterze: @CushWakeCE

O Cushman & Wakefield