nowe produkty/usługi handel internet kultura/sztuka/rozrywka

Auchan Retail Polska zaprasza dzieci i dorosłych, aby poczuć magię Świąt.

Nowa marka własna zabawek ONE TWO FUN oraz specjalna aplikacja mobilna Auchan Kids połączona z katalogiem zabawek “Magia Zabawek“, to przedświąteczna nowość w Auchan, które jako pierwsza sieć handlowa w Polsce wprowadza aplikację w rozszerzonej rzeczywistości. W aplikacji Auchan Kids dzieci i dorośli znajdą grę w Śniegusy oraz możliwość zrobienia zdjęcia w rozszerzonej rzeczywistości na tle specjalnego plakatu w każdym sklepie. Aplikacja będzie dostępna w Polsce od 26 października do 24 grudnia.

One Two Fun - nowa marka własna zabawek.

Marka dostępna tylko w sieci sklepów Auchan,  odpowiada na najnowsze trendy w segmencie zabawek. Auchan oferuje ponad 500 kategorii zabawek do wszystkich rodzajów zabaw dla Dzieci w każdym wieku. One Two Fun to zabawki, które ułatwiają poznawanie świata i rozwój dzieci uwzględniając ich wiek i ulubione zajęcia.. Nawiązując do współczesnych trendów i wsłuchując się w oczekiwania Dzieci i ich Rodziców Auchan podzieliło zabawki marki One Two Fun na trzy kategorie wiekowe (Najmłodsi od 0 do 36 miesięcy), Dzieci (od 3- do 12 lat) i Młodzież (powyżej 12 lat) likwidując tym samym tradycyjny podział zabawek dla chłopców i dziewczynek.

Dodatkowy materiał prasowy w załączniku.

Aplikacja mobilna Auchan Kids Nowość w Polsce,

Auchan jako pierwsza sieć handlowa oferuje aplikację mobilną dla dzieci.

Już w katalogu zabawek “Magia zabawek” dzieje się prawdziwa magia. Dzieci mogą za pomocą aplikacji zeskanować stronę katalogu i poprzez interaktywne przyciski, za jednym kliknięciem, zobaczyć animacje video i w  rozszerzonej rzeczywistości dla wybranych zabawek. Drugie kliknięcie i artykuł zostaje dodany do specjalnego listu do Świętego Mikołaja, który może zostać wysłany na adres mailowy rodziców. Aby kontynuować przygodę, Auchan Retail Polska proponuje w aplikacji zabawną grę: bitwę na śnieżki. Za każde trafienie śnieżką w Śniegusa, czyli małego śniegowego ludzika otrzymujemy punkt. Punkty dają dostęp do opowieści świątecznych. W sklepie, specjalne plakaty w strefie zabawek są uzupełnieniem aplikacji. Skanując obrazek na plakacie - można wykonać selfie ze Śniegusem w rozszerzonej rzeczywistości.

Darmowa aplikacja Auchan Kids jest do pobrania w sklepie AppStore i Google Play.

Aplikacja do pobrania

rzecznik prasowy, Auchan Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie

h.bernatowicz@auchan.pl

Auchan Retail Polska

Auchan to francuska firma handlowa wielkiej dystrybucji, obecna w Polsce od 1996 roku. Na koniec 2018 roku Auchan zarządza w Polsce 74 hipermarketami pod logo Auchan, 33 supermarketami i sklepami osiedlowymi pod logo Auchan Supermarket i Moje Auchan.. Auchan jest firmą rodzinną, nie notowaną na Giełdzie. Wlaścicielami firmy są: Stowarzyszenie Rodziny Mulliez oraz Współpracownicy w ramach akcjonariatu pracowniczego.

rzecznik prasowy, Auchan Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie

h.bernatowicz@auchan.pl