internet ekonomia/biznes/finanse

imoje z ING najlepszym narzędziem dla e-commerce

10.10.2018 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

imoje - pierwsze w Polsce płatności online dla sklepów internetowych oferowane przez bank – zdobyło nagrodę Best Tool for e-Commerce. Konkurs e-Commerce Polska Awards, organizowany przez Izbę Gospodarki Elektronicznej, promuje najlepszych przedsiębiorców z branży w Polsce.

Laureatami konkursu e-Commerce Polska Awards są firmy, które wyróżniają się wizją, innowacyjnym myśleniem i sukcesami e-biznesowymi. ING Bank Śląski był jedynym bankiem oferującym usługę wspierającą i usprawniającą działanie branży e-commerce w kategorii Best Tool for e-Commerce. W tej kategorii ocenie poddano:

• rozwiązania technologiczne, których celem jest usprawnienie funkcjonowania biznesu cyfrowego;
  • zaplecze personalne, które zapewnia najwyższy poziom wsparcia podmiotów e-commerce;
  • rozwiązania cyfrowe, których celem jest polepszenie życia e-konsumenta.

imoje to pierwsze i jedyne w Polsce płatności online dla sklepów internetowych dostarczane przez bank. Pozwalają klientom szybko i wygodnie zrealizować płatność za zakupy. W imoje klient znajdzie wszystkie najpopularniejsze metody płatności za zakupy online: BLIK, natychmiastowe przelewy bankowe, karty płatnicze, a także nowość na polskim rynku - opcję Twisto – „Kup teraz, zapłać później”, dzięki której klienci mają 21 dni na płatność za kupione produkty bez ponoszenia dodatkowych opłat. Usługa oferuje nowe możliwości dla sklepów internetowych:

• opcję płatności „Kup teraz, zapłać później” z Twisto,
  • 100% utargu następnego dnia roboczego na koncie,
  • bankowy standard bezpieczeństwa płatności i rozliczeń,
  • atrakcyjne i transparentne opłaty,
  • nowoczesny i mobilny panel administracyjny,
  • łatwą obsługę płatności z tytułu zwrotów.

Konkurs e-Commerce Polska Awards od lat skierowany jest do przedstawicieli małych, średnich i dużych e-sklepów oraz platform internetowych oraz dla e-usług i e-finansów. Oceny zgłoszeń dokonało Jury – profesjonaliści i praktycy z branży gospodarki cyfrowej.

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117