wydarzenia ekonomia/biznes/finanse

ING Bank Śląski na impact mobility rEVolution18’

12.09.2018 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING Bank Śląski jest partnerem wydarzenia impact mobility rEVolution’18. Podczas dwudniowego kongresu, poświęconego inteligentnej mobilności, obecni będą również eksperci z ING.

Impact to miejsce dialogu pomiędzy wszystkimi stronami – przedstawicielami rządu, samorządów, świata nauki, przemysłu, start-upów oraz firm, którym zależy na wspólnym działaniu na rzecz inteligentnej mobilności w Polsce. Wydarzenie promuje efektywność, ekologiczność i bezpieczeństwo systemów transportowych oraz miast. To 2 dni, 3 sceny, 150 speakerów i 7 ścieżek tematycznych inspirujących branżę mobilności:

• Connected & automated driving (CAD)
  • E-mobility and fuel cell electric vehicles (FCEVs)
  • Urban mobility
  • Freight transport and logistics
  • Rethinking mobility: evelving business models and new methods of transportation
  • Environmentally-friendly sources of energy and energy storage
  • Financing, investments and PPS

ING Bank Śląski zaprasza do rozmów i wymiany doświadczeń na swoje stoisko w strefie ogólnodostępnej. Bank zachęca Polaków do proaktywnej postawy na rzecz czystego powietrza i ochrony środowiska. Zgodnie z przyjętą przez bank Deklaracją Ekologiczną, priorytetem w jego działalności biznesowej są projekty realizowane w trosce o środowisko naturalne, m.in. wspierające elektromobilność.

Event impact mobility rEVolution’18 odbywa się 12 i 13 września br. w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. Program i rejestracja na stronie:

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117