Komunikat prasowy
"Triki szefa kuchni" - przepis na labraksa ze słodką nutą (wideo)

Filet z labraksa ze skórą smażony na maśle, podany na sałatce ze słodką pulpą mango, chrupiącym fenkułem i sałatą frisee... Brzmi smacznie? Jak przygotować takie danie, pokazuje w kolejnym odcinku "Trików szefa kuchni" Wojciech Harapkiewicz - szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasadorem marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional.
Informacje o firmie

MAKRO Cash & Carry Polska
biuro prasowe:
https://mediamakro.pl
Kontakt dla mediów
Dla mediów
Jesteś wydawcą, dziennikarzem, blogerem? Uzyskaj akredytację i ciesz się bezpłatną licencją na wykorzystanie informacji, zdjęć, MP3, a także wideo - nawet w jakości TV!
Kontakt dla mediów
Tue Feb 19 12:26:00 CET 2019
Tue Feb 19 12:26:00 CET 2019
Szef dla Młodych Talentów rusza w Polskę – pierwszym przystankiem Kraków
Mon Feb 11 09:29:00 CET 2019
Mon Feb 11 09:29:00 CET 2019
MAKRO Polska po raz drugi z prestiżowym tytułem TOP Employer 2019
Tue Feb 05 14:54:00 CET 2019
Tue Feb 05 14:54:00 CET 2019
Pięć nowych rodzajów soli w portfolio marki MAKRO Premium
Mon Jan 14 09:49:00 CET 2019
Mon Jan 14 09:49:00 CET 2019
Toruńscy uczniowie zwyciężyli w trzeciej edycji konkursu Wyzwanie MAKRO Chefa
Fri Jan 04 10:29:00 CET 2019
Fri Jan 04 10:29:00 CET 2019
Drób, filozofia zero waste i gastronomiczne trendy na Mikserze Kulinarnym