środowisko naturalne/ekologia media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Wakacyjne promocje Mitsubishi

11.07.2018 | Mitsubishi Motors

Polski oddział Mitsubishi Motors proponuje klientom skorzystanie z bogatej, wakacyjnej oferty promocyjnej związanej z zakupem aut marki spod znaku Trzech Diamentów, które spełniają normę emisji spalin Euro 6b. Ceny modeli Space Star i ASX zaczynają się odpowiednio od 39 990 zł i 61 990 zł. Zakup popularnego SUV-a Mitsubishi Outlander z silnikiem benzynowym jest teraz premiowany aż 14 000 zł rabatem a ostatnie sztuki tego modelu z silnikiem Diesla można kupić o 22 500 zł taniej. Nowy model Mitsubishi Eclipse Cross można teraz nabyć w cenie już od 89 990 zł wraz z pakietem korzyści o wartości aż 13 000 zł.

Oto szczegóły wakacyjnej oferty promocyjnej Mitsubishi:

Space Star 2018, produkcja 2018
Nabywcy tego modelu mogą skorzystać ze zniżki 3000 zł i promocyjnego pakietu ubezpieczeniowego PZU w wysokości 3,8% wartości auta. W przypadku skorzystania z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 2000 zł.

Mitsubishi ASX 2018, produkcja 2018
Kupując ten model, można skorzystać z 3 możliwości:

1. zniżka w wysokości 8 000 zł i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 6000 zł.
2. zniżka 7000 zł, kredyt Rent&Drive z ratą od 592 zł i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 5000 zł.
3. rabat 6000 zł, leasing promocyjny 102% i i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 4000 zł.

Mitsubishi Eclipse Cross 2018, produkcja 2017
Decydując się na ten model klienci mogą liczyć na zniżkę w wysokości 4 000 zł, bezpłatny lakier metalizowany o wartości 2800 zł, promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta i prezent w postaci kompletu kół zimowych o wartości 6199 zł. Korzystając z tej oferty można w sumie zyskać aż 13000 zł. Jeśli klient zdecyduje się na inny pakiet ubezpieczenia, zniżka wyniesie 2000 zł. Można także skorzystać z programu Rent&Drive z niską ratą miesięczną.

Mitsubishi Eclipse Cross 2018, produkcja 2018
Kupując ten model klienci mogą liczyć na prezent w postaci opon zimowych i lakieru metalizowanego o wartości 2800 zł oraz promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Korzystając z tej oferty można w sumie zyskać 5800 zł. Opony zimowe klienci mogą zamienić na zniżkę w wysokości 3000 zł.

Outlander model 2017 i 2018, produkcja 2017
Przy zakupie Mitsubishi Outlandera klienci mogą liczyć na 14 000 zł zniżki i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient zdecyduje się na inny pakiet ubezpieczenia, zniżka wyniesie 12 000 zł. Jest także możliwość skorzystania z programu Rent&Drive z niską ratą miesięczną.

Outlander model 2018, produkcja 2018
Zakup Mitsubishi Outlandera jest premiowany zniżką w wysokości 6000 zł a dodatkowo można nabyć promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości samochodu. Jeśli klient wybierze inny pakiet ubezpieczenia, zniżka wyniesie 4000 zł. Kupując ten model można również skorzystać z programu Rent&Drive z niską ratą miesięczną.

PAJERO 3D 2017, produkcja 2018
Zakup Mitsubishi Pajero 3D wiąże się ze zniżką w wysokości 33 000 PLN mniej i możliwością skorzystania z promocyjnego pakietu ubezpieczeniowego OC, AC i NNW firmy PZU, którego koszt to 3,8% wartości samochodu. W przypadku wyboru przez klienta innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 31 000 zł.

Pajero 5D Limited Edition i Limited Edition Tech 2017, produkcja 2018
Nabywcy tego słynnego SUV-a mogą zyskać aż 32 000 zł dzięki zniżce w wysokości 30 000 zł i pakietowi akcesoriów o wartości 2000 zł. Dodatkowo klienci mogą skorzystać z promocyjnego pakietu ubezpieczenia PZU, którego koszt to 3,8% wartości samochodu. Jeśli klient wybierze inny pakiet ubezpieczenia, zniżka wyniesie 28 000 zł.

L200 2018, produkcja 2018
Nabywcy tego modelu mogą liczyć na zniżkę w wysokości 5000 zł brutto w połączeniu z promocyjnym pakietem ubezpieczeniowym OC, AC i NNW firmy PZU, którego koszt to 3,8% wartości samochodu. Jeśli klient wybierze inny pakiet ubezpieczenia, zniżka zostanie pomniejszona do 3000 zł.

O MITSUBISHI MOTORS
Mitsubishi Motors Corporation to działający w branży motoryzacyjnej producent o zasięgu międzynarodowym, z siedzibą w Tokio, który zbudował konkurencyjną przewagę na rynku pojazdów typu SUV i pick-up oraz elektrycznych i hybryd ładowanych z gniazdka PHEV. Odkąd grupa Mitsubishi wyprodukowała swój pierwszy samochód, ponad sto lat temu, marka wykazała się ambitnym i często rewolucyjnym podejściem, rozwijając nowe klasy pojazdów i wprowadzając technologie wyznaczające standardy nowoczesności. Strategia marki, tkwiąca w genach Mitsubishi Motors, trafi do gustów ambitnych kierowców, gotowych rzucić wyzwanie konwencjom i zdecydować się na zmiany. Zgodnie z tą filozofią, firma Mitsubishi Motors wprowadziła w 2017 roku nową strategię marki, wyrażoną w sloganie „Drive Your Ambition” - połączenie osobistego zaangażowania z chęcią odkrywania i rozwoju oraz odzwierciedlenie stałego dialogu między marką a jej klientami. Dzisiaj Mitsubishi Motors intensywnie inwestuje w innowacyjne technologie, atrakcyjny design i rozwój produktów, dostarczając klientom na całym świecie ekscytujące pojazdy znane z wyrazistego charakteru.

Kinga Ossowska
PR/Communications Manager&Storyteller, ASTARA Poland Sp. z o.o.

kinga.ossowska@astara.com

Kinga Ossowska
PR/Communications Manager&Storyteller, ASTARA Poland Sp. z o.o.

kinga.ossowska@astara.com