internet technologie towary konsumpcyjne ekonomia/biznes/finanse

Promocje „dwa w cenie jednego” na posiłki i zabiegi kosmetyczne w ponad 20 miastach w nowej aplikacji Emirates Skywards GO

10.07.2018 | Emirates

Wtorek, 10 lipca 2018 r. - Dubaj, ZEA – We współpracy z firmą ENTERTAINER powstała aplikacja Emirates Skywards GO dla członków programu lojalnościowego Emirates Skywards. Mobilny przewodnik zapewnia członkom programu dostęp do przeszło 4 400 promocji typu „dwa w cenie jednego” w najlepszych restauracjach i spa w ponad 20 miastach.

Oprócz atrakcyjnych ofert aplikacja zawiera przewodniki po miastach, a także umożliwia zaplanowanie podróży i natychmiastową rezerwację wycieczek i biletów na atrakcje w ponad 160 kierunkach. Aplikację można pobrać bezpłatnie na urządzenia z systemami iOS lub Android.

Z promocji „dwa w cenie jednego” można skorzystać w zamian za 6 700 punktów Skywards Miles w ponad 20 miastach, do których latają linie Emirates, m.in. Dubaju, Londynie, Hongkongu i Johannesburgu. Więcej informacji znajduje się na stronie emirates.com/skywardsgo

Członkowie programu lojalnościowego mogą korzystać z aplikacji Emirates Skywards GO jako przewodnika turystycznego. Po uruchomieniu aplikacji będą mieli sześć miesięcy, aby zacząć wykorzystywać vouchery promocyjne. Po aktywacji pierwszego vouchera w ciągu 30 dni można skorzystać z dowolnej liczby promocji na posiłki w restauracjach i kawiarniach oraz pobyt w spa i zabiegi kosmetyczne.

Emirates Skywards GO uzupełnia aplikację Emirates, w której członkowie mogą sprawdzić liczbę zgromadzonych punktów, swój status w programie oraz inne oferty przygotowane dla nich w odświeżonej zakładce Emirates Skywards.

O Emirates Skywards

Członkostwo w programie Emirates Skywards jest bezpłatne. Oprócz biletów lotniczych i możliwości zmiany klasy, członkowie mogą gromadzić i wymieniać mile Skywards Miles u przeszło 100 partnerów programu, wśród których znajdują się linie lotnicze, hotele oraz punkty handlowo-usługowe. Program oferuje także możliwość udziału w wyjątkowych wydarzeniach i dostęp do 41 poczekalni Emirates w największych miastach na całym świecie. Wśród pozostałych korzyści warto wymienić dostęp do poczekalni, przyspieszoną procedurę wejścia na pokład i odprawy, a także dodatkowe pakiety Wi-Fi i wcześniejszy wybór miejsc na pokładzie. Więcej informacji znajduje się na stronie www.emirates.com/Skywards

O firmie ENTERTAINER

Założona w 2001 r. przez Donnę Benton firma ENTERTAINER przygotowuje zestawienia promocji u znanych przedstawicieli branży gastronomicznej, wypoczynkowej, rozrywkowej, kosmetycznej i hotelarskiej na Bliskim Wschodzie, w Azji, Afryce i Europie. Firma z powodzeniem przeszła transformację od publikacji drukowanych do nowoczesnego przedsiębiorstwa opartego na danych, wprowadzając uznaną aplikację ENTERTAINER w 2013 roku. Oferując produkty dopasowane do poszczególnych kierunków, firma rozwija się wyjątkowo dynamicznie dzięki silnej siatce partnerów, rosnącej w siłę branży programów lojalnościowych i szerokiej bazie zadowolonych klientów. Obecnie ENTERTAINER oferuje 38 produktów konsumenckich i 6 dopasowanych rozwiązań B2B w 40 kierunkach na terytorium 15 państw i współpracuje z ponad 10 tys. partnerów handlowych na całym świecie. Więcej informacji znajduje się na stronie www.theentertainerme.com

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

O Emirates

Od momentu założenia w 1985 r. linie Emirates otrzymały ponad 500 międzynarodowych nagród za niezrównanej jakości obsługę pasażera.

Linie mają siedzibę w Dubaju, jednym z niewielu miast na świecie, które realizuje politykę otwartych przestworzy, i obok 150 innych linii lotniczych prowadzą działalność na zasadach swobodnej i uczciwej konkurencji.

Flota linii składa się z 270 szerokokadłubowych maszyn, w tym 14 samolotów towarowych, i należy do najmłodszych w przestworzach. Przewoźnik planuje powiększyć ją ponad dwukrotnie do roku 2020. Obecnie linie Emirates oczekują na dostawę 257 samolotów o wartości ponad 106 mld dolarów amerykańskich według cen katalogowych.

Linie Emirates obsługują loty w 161 kierunkach w 86 krajach Europy, Ameryki Północnej i Południowej, Bliskiego Wschodu, Afryki, Azji Południowej, Dalekiego Wschodu i Australazji.

Zapraszamy na stronę Emirates www.emirates.com

Senior Account Manager, MSL