wydarzenia ekonomia/biznes/finanse

Netia głównym sponsorem „Lata na Targach”

13.06.2018 | Netia

Netia - jeden z największych polskich operatorów telekomunikacyjnych, dostawca m.in. szybkiego, światłowodowego internetu do 900 Mb/s i nowoczesnej TV – została głównym sponsorem tegorocznej akcji „Lato na Targach”, które odbywają się na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.

- Netia jest od wielu lat obecna w Poznaniu. Nasz sieć – w tym ta najnowocześniejsza, w technologiach światłowodowych – dociera do co czwartego mieszkania w Poznaniu oraz większości biurowców i galerii handlowych w mieście. Od kilku lat niemal wszystkie nowo budowane mieszkania w Poznaniu są w zasięgu sieci w technologiach światłowodowych Netii. – informuje Bartłomiej Gierszyn, dyrektor marketingu B2C w Netii.

- Jako jeden z największych dostawców szybkiego internetu światłowodowego o prędkości do 900 Mb/s i nowoczesnych usług TV, nie ograniczymy się wyłącznie do sponsorowania tego trwającego 2 miesiące wydarzenia, ale również sprawimy Poznaniakom sporo miłych niespodzianek, m.in. przy okazji seansów kina letniego. – dodał Bartłomiej Gierszyn.

Światłowód również w smartDOM

W ramach aktualnej oferty promocyjnej operator oferuje szybki dostęp do internetu na sieci własnej, również w technologiach światłowodowych, w cenie od 49,90 zł miesięcznie. Niezależnie od technologii świadczenia usługi stacjonarnego dostępu do internetu, Netia dostarcza użytkownikom router renomowanego dostawcy, który pozwala na wykorzystanie pełnej prędkości łącza również po WiFi.

Z uwagi na fakt, iż Netia jest obecnie częścią Grupy Cyfrowy Polsat, w wybranych salonach Cyfrowego Polsatu i Plusa dostępna jest specjalna oferta, również z rabatem smartDOM (rabat 10 zł dla klientów Plusa i Cyfrowego Polsatu)

Więcej informacji o projekcie Lato na Targach znajduje się m.in. pod tym linkiem: https://www.mtp.pl/pl/o-nas/lato-na-targach/

Fot. Centrum Prasowe MTP

PR Manager, Netia S.A.

karol.wieczorek@netia.pl

tel: 223522354

O Netii

Netia to jeden z największych polskich operatorów telekomunikacyjnych, część Grupy Cyfrowy Polsat. Dostarcza m.in. kompleksowe, przyjazne w użytkowaniu rozwiązania komunikacyjne on-line: szybki, stacjonarny dostęp do internetu, zaawansowane usługi transmisji danych oraz TV i multimedialną rozrywkę. Usługi Netii skierowane są do użytkowników prywatnych, firm oraz instytucji.

PR Manager, Netia S.A.

karol.wieczorek@netia.pl