wydarzenia handel media/marketing/reklama

TEEKANNE i Aquaphor we wspólnej akcji promocyjnej na Dzień Matki

18.05.2018 | TEEKANNE Polska

Od 18 maja w sklepach sieci Biedronka w całej Polsce dostępne będą specjalne zestawy przygotowane przez markę Aquaphor i TEEKANNE. W środku, oprócz dzbanka Jasper i specjalnej książki poświęconej dietom, kupujący znajdą herbatkę TEEKANNE Detox&Slim.

To już druga odsłona akcji promocyjnej TEEKANNE i Aquaphor. Tym razem promocyjne zestawy będą dostępne w sprzedaży od 18 do 31 maja br.

- Zestawy, które przygotowaliśmy wspólnie z marką Aquaphor, to ciekawa propozycja na prezent z okazji nadchodzącego Dnia Matki – podkreśla Joanna Fijałkowska, Trade Marketing Manager TEEKANNE Polska. Właśnie dlatego od 19 maja kilka zestawów będzie można wygrać na stronie TEEKANNE Polska na Facebooku. Konkurs zostanie rozstrzygnięty 24 maja, tak, by nagrody trafiły do mam dokładnie w Dzień Matki, czyli 26 maja – dodaje.

Dzbanek Jasper jest dostępny w kolorze eleganckiej bieli, hipnotyzującej limonki oraz kojącego granatu. Jego pojemność to 2,8 litra. Smak TEEKANNE „Detox & Slim” to wyraziste połączenie zielonej herbaty i pokrzywy, które wspomagają naturalny proces oczyszczania organizmu.

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Więcej informacji: