wydarzenia nowe produkty/usługi technologie media/marketing/reklama

Anja Rubik kolejnym ambasadorem firmy Samsung

Anja Rubik, najbardziej znana polska top modelka, została twarzą kampanii promującej smartfony Galaxy S9 i S9+. Działania obejmują telewizję, prasę oraz digital.

Nowa kampania marki Samsung promuje najnowsze flagowe smartfony firmy – Galaxy S9 i S9+, które wyróżniają się wyjątkowym wzornictwem i są dostępne w kolorze fioletowym (Lilac Purple). Co więcej, nowa linia Galaxy została wyposażona w doskonały aparat ze zmienną przysłoną i trybem portretowym.

Oprócz benefitów urządzeń, Anja Rubik promuje także najnowszą ofertę sprzedażową – Odkup Samsung, umożliwiającą odsprzedanie starego smartfonu przy zakupie Galaxy S9 lub S9+. W ramach tej promocji, klienci mogą zyskać nawet 2000 zł.

Kampania obejmuje telewizję, prasę oraz digital. Za jej realizację odpowiadają agencje Leo Burnett, VML, dfusion communication oraz dom mediowy Starcom.

Mateusz Rzempała
Junior PR Manager Mobile, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

m.rzempala@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach: http://samsungmedia.pl oraz http://news.samsung.com.

Mateusz Rzempała
Junior PR Manager Mobile, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

m.rzempala@samsung.com

O firmie