nowe produkty/usługi handel ekonomia/biznes/finanse

Grene otwiera 150 sklep w Polsce!

24.11.2017 | KRAMP Sp. z o.o.

Sieć sklepów techniczno-rolniczych Grene liczy już 150 punktów sprzedaży. W tym roku otwarto 15 nowych placówek. Grene zapowiada, że w kolejnych latach ta liczba będzie rosła.

Grene to największa sieć specjalistycznych sklepów technicznego zaopatrzenia rolnictwa w Polsce. Posiada bogatą ofertę: części do maszyn i ciągników rolniczych; wyposażenia pojazdów: opony, akumulatory i akcesoria; asortymentu z branży hydrauliki siłowej i transmisji mocy; artykuły do produkcji zwierzęcej; artykuły uniwersalne, przeznaczone do gospodarstwa, warsztatu, domu i ogrodu, a także odzież, ochronę osobistą oraz szeroki wybór zabawek tematycznych.

Grene zaopatruje klientów w 91 sklepach własnych i 59 placówkach franczyzowych, a także za pośrednictwem sklepu internetowego www.grene.pl. Korzystając ze wsparcia największej w Polsce i Europie firmy, zajmującej się sprzedażą hurtową – Kramp, sieć Grene oferuje partnerom atrakcyjny i rentowny model biznesu, jakim jest franczyzowa umowa współpracy.

Wraz z końcem 2016 r. sieć Grene, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku, podjęła decyzję o transformacji sklepów własnych na franczyzowe. Proces transformacji postępuje płynnie, w szybkim tempie, dlatego już teraz sieć świętuje otwarcie 150 sklepu pod szyldem Grene. To wskazuje na to, że kompleksowa koncepcja sklepu franczyzowego i partnerska współpraca z firmą jest wciąż doceniana przez franczyzobiorców. Jej efektywność i dynamika dobrze rokują na przyszłość sieci sklepów Grene.

Kramp Group jest największym ekspertem w Europie na rynku części i akcesoriów dla przemysłu rolnego.  Dzięki szerokiemu zasięgowi działania, wysokiemu poziomowi zasobów, szybkiej dostawie i doskonałym rozwiązaniom e-biznesowym Kramp jest niezawodnym partnerem dla swoich klientów. Firma Kramp została założona w 1951 roku, ma siedzibę w Varsseveld (Holandia) i działa we wszystkich krajach europejskich. Kramp. It’s that easy. Odwiedź nas pod adresem: www.kramp.com