budownictwo/nieruchomości praca

Joanna Sinkiewicz nowym szefem działu Powierzchni Przemysłowych i Logistycznych w Cushman & Wakefield

19.09.2017 | Cushman & Wakefield

Joanna Sinkiewicz została nowym szefem działu Powierzchni Przemysłowych i Logistycznych międzynarodowej firmy doradczej Cushman & Wakefield w Polsce. Będzie ona odpowiadać za budowanie i utrzymywanie ścisłych relacji biznesowych, zarówno z obecnymi, jak i nowymi klientami firmy. W swojej nowej roli, Joanna skoncentruje się przede wszystkim na wzmocnieniu oraz przebudowaniu struktury działu, aby lepiej dostosować jego funkcjonowanie do rosnącego popytu i stale zmieniającej się dynamiki rynku. Będzie także odpowiedzialna za koordynację działań prowadzonych dla najemców na terenie całego kraju. Joanna ma wieloletnie doświadczenie we współpracy z najemcami z różnych branż, w tym m.in.: Allegro, Coca-Cola, Damco, Edu Książka, Euro-Net, FM Logistic, Flakt Woods, Flex, FM Logistic, Frohe, Inpost, Jabil, Junghenrich, Kellogg, Medivet, Movianto, Panalpina, Phoenix Pharma, Sonoco, TRW, VMA, Unisourse, UPS. W maju br. Joanna otrzymała awans na stanowisko Partnera w firmie Cushman & Wakefield.

Nominacja Joanny doskonale wpisuje się w strategię biznesową firmy i świadczy o naszym dążeniu do zapewnienia jak najwyższego standardu obsługi klientów. Jestem przekonany, że Joanna, jako nowa szefowa działu powierzchni magazynowych i logistycznych, zapewni swojemu zespołowi dalszy dynamiczny rozwój powiększając udział Cushman & Wakefield w rynku – powiedział Charles Taylor, dyrektor biura Cushman & Wakefield w Polsce.

W Dziale Powierzchni Przemysłowych i Logistycznych Cushman & Wakefield pracuje obecnie 15 ekspertów. W najbliższych miesiącach zostanie jeszcze powiększony o kolejnych pracowników.

O Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield jest wiodącą na świecie firmą świadczącą usługi na rynku nieruchomości komercyjnych. Wspiera klientów w podejmowaniu decyzji wpływających na sposób, w jaki ludzie pracują, robią zakupy i spędzają wolny czas. Dogłębna znajomość rynków lokalnych oraz globalna perspektywa naszych 45 tysięcy pracowników w ponad 70 krajach, a także wykorzystanie unikalnej platformy nowoczesnych rozwiązań, pozwalają najemcom i inwestorom na optymalizację wartości nieruchomości. Cushman & Wakefield należy do grupy największych firm doradczych na rynku nieruchomości komercyjnych na świecie. Jej przychody są szacowane na 6 mld USD. Do najważniejszych usług świadczonych przez firmę należą pośrednictwo w wynajmie powierzchni, kompleksowe zarządzanie nieruchomościami, obsługa transakcji na rynkach kapitałowych, zarządzanie obiektami (C&W Services), globalna obsługa najemców, zarządzanie inwestycjami i aktywami (DTZ Investors) oraz usługi w zakresie realizacji projektów i inwestycji deweloperskich, reprezentacji najemców, wyceny i doradztwa. W 2017 roku firma Cushman & Wakefield obchodzi stulecie swojej działalności – od 100 lat pomaga klientom w osiąganiu celów biznesowych. Więcej informacji na stronach www.cushwakecentennial.com i www.cushmanwakefield.com oraz na Twitterze: @CushWake.

O Cushman & Wakefield