wydarzenia handel kultura/sztuka/rozrywka

Zatańcz na tarasie Galerii Morena!

03.07.2017 | Carrefour Polska

Muzyka i taniec wkrótce opanują zewnętrzny taras Galerii Morena, gdzie w każdy piątek lipca odbędą się spotkania z cyklu „Balet pod chmurką”. Podczas 4 warsztatów każdy pozna kroki różnorodnych tańców, a także weźmie udział we wspólnych potańcówkach. Pierwsze spotkanie już w najbliższy piątek. Wstęp wolny!

Nie lada atrakcja czeka na amatorów tańca. W lipcu Galeria Morena zaprosi wszystkich na piątkowe spotkania z cyklu „Balet pod chmurką”.

Już w najbliższy piątek 7 lipca uczestnicy poznają kroki dynamicznej salsy, a także spróbują swoich sił w tańcu limbo – popularnej zabawie polegającej na przejściu pod tyczką. Kolejne spotkania będą zaś okazją, aby stworzyć nowoczesny układ choreograficzny, zatańczyć angielskiego walca, a także odbyć podróż po gorących rytmach prosto z Rio de Janeiro.

Każde ze spotkań składać się będzie z dwóch części: profesjonalnych warsztatów tanecznych z instruktorem, podczas których zaprezentowane zostaną podstawowe kroki, a także wspólnej imprezy z DJ-em, podczas której będzie można spróbować swoich sił na wydzielonym parkiecie. Na tarasie dostępna będzie również strefa relaksu, gdzie każdy będzie mógł odpocząć przy dźwiękach muzyki i skorzystać z darmowych napojów dostępnych w open barze.

Potańcówki z cyklu „Balet pod chmurką” odbędą się na zewnętrznym tarasie Galerii Morena przy ulicy Schuberta 102A w piątki 7, 14, 21 oraz 28 lipca. Warsztaty taneczne rozpoczną się o godzinie 18.00 i potrwają do godziny 20.30, zaś wieczorne potańcówki trwać będą od godziny 20.45 do godziny 23.00. Udział we wspólnej zabawie jest bezpłatny!

Dyrektor Komunikacji, Carrefour Polska
Izabella Rokicka

izabella_rokicka@carrefour.com

O Carrefour

Carrefour Polska to omnikanałowa sieć handlowa, pod szyldem której działa w Polsce ponad 800 sklepów w 5 formatach: hipermarketów, supermarketów, sklepów osiedlowych i specjalistycznych oraz sklepu internetowego. Carrefour jest w Polsce również właścicielem sieci 20 centrów handlowych o łącznej powierzchni ponad 230.000 GLA oraz sieci ponad 40 stacji paliw.

Carrefour Polska jest częścią Grupy Carrefour, referencyjnej sieci spożywczej, która posiada blisko 12 000 sklepów w ponad 30 krajach. Grupa Carrefour jest siecią multilokalną, multiformatową i multikanałową, obsługującą codziennie 13 milionów klientów na całym świecie.

Polityka biznesu odpowiedzialnego społecznie Grupy Carrefour opiera się na trzech filarach: zwalczanie wszelkich form marnotrawstwa, ochrona bioróżnorodności oraz wsparcie dla partnerów firmy. Wszyscy pracownicy Carrefour Polska przyczyniają się do realizacji tej polityki poprzez programy: STOP Marnotrawstwu, Z miłości do Zdrowia oraz Różnorodność.

Dyrektor Komunikacji, Carrefour Polska
Izabella Rokicka