wydarzenia budownictwo/nieruchomości

Okno na Wschód – GTV na Kijowskich Międzynarodowych Targach Meblowych МТКТ Innovation 2017

27.03.2017 | GTV

Zakończone 18 marca Kijowskie Międzynarodowe Targi Meblowe МТКТ Innovation 2017  uznawane są za najważniejsze i kluczowe wydarzenie branżowe dla producentów mebli, projektantów i architektów z Ukrainy. Wśród wystawców z jedenastu krajów świata, swoją ofertę prezentowała również firma GTV.

W tegorocznych targach uczestniczyło ponad 300 firm i 700 marek z 12 krajów. W ciągu 4 dni stoiska wystawców odwiedziło ponad 25 tys. osób ze wszystkich regionów Ukrainy i krajów Europy Wschodniej. МТКТ Innovation to również ponad 100 imprez towarzyszących, z których każda zgromadziła dużą widownię i cieszyła się ogromnym zainteresowaniem zwiedzających.

Biorąc pod uwagę dynamiczny rozwój rynku wschodnioeuropejskiego i wzrastający popyt konsumencki uczestnictwo w kijowskich targach otwiera nowe możliwości również dla polskich producentów i dystrybutorów akcesoriów meblowych i komponentów do produkcji mebli. Obecność w Kijowie to nie tylko możliwość zaprezentowania własnej oferty, ale i ogromna ilość spotkań ze specjalistami z branży meblowej, projektantami i architektami, właścicielami salonów meblowych, hurtowni i odbiorców detalicznych, przedstawicieli sieci handlowych i klientów ostatecznych.

Nowoczesna i funkcjonalna aranżacja oraz przemyślany układ stoiska pozwolił na zaprezentowanie szerokiego portfolio produktów GTV. Szczególną uwagę odwiedzających przykuwały innowacyjne profile GLAX z możliwością regulacji kąta świecenia, systemy przesuwne wyróżniające się estetyką, jakością i ergonomią oraz cała gama modeli zawiasów, podnośników, prowadnic, uchwytów i oświetlenia meblowego.

- Targi w Kijowie to doskonały barometr najnowszych trendów i idei w meblarstwie, znakomite odzwierciedlenie tego, co dzieje się na rynku w tej części świata. Dzięki optymalnej organizacji przestrzeni ekspozycyjnej, dobrej promocji i przyciągającemu uwagę programowi imprez towarzyszących МТКТ Innovation to idealne miejsce spotkań z naszymi przyszłymi potencjalnymi kontrahentami – a te bezpośrednie relacje są na Wschodzie niezwykle istotne. Obecność firmy GTV na tych targach to również sygnał dla całego rynku o stabilności, rzetelności i wiarygodności przedsiębiorstwa – podkreśla Denis Urbanowicz, Kierownik ds. sprzedaży na rynki wschodnie.

Zarówno organizatorzy jak i wystawcy jednogłośnie uznają tegoroczną edycję targów za najbardziej udaną na przestrzeni ostatnich lat. Bogaty program, dodatkowe wydarzenia, wielkie firmy i zagraniczni goście, spotkania branżowe – to wszystko składa się na sukces organizacyjny i frekwencyjny targów. Wszystkim odwiedzającym firma GTV dziękuje za obecność.

GTV
GTV