wydarzenia nowe produkty/usługi kultura/sztuka/rozrywka

"Mayday" w prezencie dla widzów na 7. urodziny Och-Teatru

03.01.2017 | Och-Teatr

Już niebawem, w poniedziałek 16 stycznia, swoje 7. urodziny świętować będzie warszawski Och-Teatr, jedna z dwóch scena prowadzonych przez Fundację Krystyny Jandy Na Rzecz Kultury. Tradycyjnie już, tego dnia Och-Teatr zagra spektakl w prezencie dla widzów, dziękując swojej publiczności za przyjaźń i zaufanie. Tego roku będzie to "Mayday", znakomita farsa w doborowej obsadzie, wyreżyserowana przez Krystynę Jandę. W przedstawieniu zagrają Maria Seweryn, Monika Frączek, Rafał Rutkowski, Artur Barciś, Maciej Wierzbicki, Adam Krawczuk, Stefan Friedmann i Michał Breitenwald.

16 stycznia, w dniu 7. urodzin, Och-Teatr zagra dwa spektakle pt. "Mayday". Pierwszy spektakl - grany o godz. 16:00 - będzie urodzinowym prezentem dla publiczności i bezpłatne zaproszenia na ten spektakl trafiły już do Państwa. Na "Mayday" grany o 19:30 nadal jeszcze można kupić bilety w regularnych cenach, zarówno w kasie teatru lub online na stronie www.ochteatr.com.pl

Och-Teatr, podobnie jak Teatr Polonia, prowadzony jest przez Fundację Krystyny Jandy Na Rzecz Kultury. Na jego deskach zobaczyć można zarówno świetne spektakle komediowe (obok "Mayday" także "Mayday 2" czy "Trzeba zabić starszą panią"), jak i interesujące dramaty obyczajowe (np. "Pocztówki z Europy" czy "Maria Callas. Master Class"). W 2016 roku Och-Teatr zagrał ponad 390 spektakli, które zobaczyło więcej niż 100 000 widzów.