towary konsumpcyjne

Potrawy, bez których Wielkanoc straciłaby na uroku

Czym uraczyć gości podczas wielkanocnych spotkań rodzinnych? Już za kilka dni to pytanie będzie przedmiotem rozmyślań wielu polskich gospodyń domowych. Bez zastanowienia przygotujemy tradycyjne wypieki, takie jak pasztet i babkę, a niektórzy z nas zechcą z pewnością zaskoczyć swoich gości oryginalnymi potrawami. Przedstawiamy dwie proste i smaczne wielkanocne inspiracje, przygotowane specjalnie przez szkołę Little Chef. Smacznego!

Wykwintny pasztet z cielęciny i aromatyczna babka wielkanocna czy może inne mięso i cisato? Katia Roman-Trzaska, szefowa i założycielka szkoły Little Chef przygotowała specjalne filmy, dzięki którym nauczymy się… jak przygotować w tym samym czasie zestaw wielkanocnych wypieków! Wszystko za sprawą skorzystania z piekarnika Samsung Dual Cook, który pozwala w tym samym czasie przygotować dwie różnorodne potrawy. Ciasto pieczone razem z pasztetem lub innym aromatycznym mięsem… brzmi jak kulinarny błąd, jednak dzięki nowoczesnemu i funkcjonalnemu piekarnikowi przygotowania do świąt nabierają nowego wymiaru. Szybciej, oszczędniej, a przede wszystkim smacznie!
Zapraszamy do obejrzenia filmiku demonstrującego, jak stworzyć wielkanocne dzieła, a także do lektury przepisów założycielki szkoły Little Chef.

Film można obejrzeć klikając na link:

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiruje ludzi na całym świecie i kształtuje przyszłość dzięki innowacyjnej technologii. Firma redefiniuje świat telewizorów, urządzeń ubieralnych, smartfonów, tabletów, aparatów fotograficznych, drukarek, sprzętu medycznego, rozwiązań sieciowych, półprzewodników i rozwiązań LED. Samsung jest również liderem w rozwoju Internetu Rzeczy, ze szczególnym uwzględnieniem takich zagadnień jak Smart Home i Digital Health. Spółka zatrudnia 319 000 pracowników w 84 krajach, a roczna wartość sprzedaży jej produktów wynosi 196 miliardów dolarów. Chcesz odkryć więcej? Odwiedź www.samsung.pl i news.samsung.com

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie