Cudze chwalicie, swego nie… jecie. Polacy słabo znają własną tradycję kulinarną

Powrót do informacji
data: 09.11.2018
rozmiar: 136.88 MB
czas trwania: 01:30
jakość materiału: HD
Wstaw film:

Dominik Branny – prezes MAKRO Polska; dr hab. Jarosław Dumanowski – historyk sztuki kulinarnej, prof. Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu; Wojciech Harapkiewicz – szef kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju ...

Pozostałe załączniki
Informacja dotycząca tego załącznika

Cudze chwalicie, swego nie… jecie. Polacy słabo znają własną tradycję kulinarną

09.11.2018 06:00 Informacja redakcyjna

Do Polski od dawna docierają różnego rodzaju kulinarne mody. Fascynujemy się tym, co inne, nieznane, egzotyczne. Oczywiście nie ma w tym nic złego, ale nowych inspiracji nie musimy szukać tylko za granicą. ...