„Smażymy w zbyt wysokiej temperaturze”

Powrót do informacji
data: 21.05.2018
rozmiar: 236.08 MB
czas trwania: 02:30
jakość materiału: HD
Wstaw film:

Jarek Walczyk – prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni, członek Rady Programowej programu „Szef dla Młodych Talentów”; o tłuszczach

Pozostałe załączniki
Informacja dotycząca tego załącznika

Tłuszcze w kuchni? Jeśli masz olej w głowie, to używaj tych roślinnych

21.05.2018 06:00 Informacja redakcyjna

Tłuszcze mają ważne miejsce chyba w każdej kuchni. Niestety wielu z nas w dużych ilościach je te zwierzęce, które najzdrowsze nie są. Dużo lepiej jest spożywać tłuszcze roślinne, będące głównym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), potrzebnych człowiekowi do prawidłowego funkcjonowania organizmu. ...

Dla mediów

Jesteś wydawcą, dziennikarzem, blogerem? Uzyskaj akredytację i ciesz się bezpłatną licencją na wykorzystanie informacji, zdjęć, MP3, a także wideo - nawet w jakości TV!