Mrożonki zachowują dużo wartości odżywczych. Nie utrać ich podczas rozmrażania

Powrót do informacji
data: Fri Nov 10 06:00:00 CET 2017
rozmiar: 169.6519317626953 MB
czas trwania: 01:51
jakość materiału: HD
Wstaw film:

Beata Łobejko – Dział Badań i Rozwoju, Hortex

Pozostałe załączniki
Informacja dotycząca tego załącznika

Mrożonki zachowują dużo wartości odżywczych. Nie utrać ich podczas rozmrażania

10.11.2017 06:00 Informacja redakcyjna

Mrożenie jest najlepszą formą długotrwałego przechowywania warzyw i owoców. Pod względem wartości odżywczych to mrożonki są najbardziej zbliżone do produktów świeżych. W trakcie mrożenia nie dodaje się soli, cukru, octu ani innych substancji konserwujących.

Dla mediów

Jesteś wydawcą, dziennikarzem, blogerem? Uzyskaj akredytację i ciesz się bezpłatną licencją na wykorzystanie informacji, zdjęć, MP3, a także wideo - nawet w jakości TV!

Wed Sep 19 13:00:00 CEST 2018 Wed Sep 19 13:00:00 CEST 2018
Prawie co drugi Polak przygotowuje przetwory. Powodem nie tylko chęć zaoszczędzenia pieniędzy
Mon Sep 17 13:00:00 CEST 2018 Mon Sep 17 13:00:00 CEST 2018
Deweloperzy mają problemy. Ceny mieszkań spadają
Thu Sep 13 12:00:00 CEST 2018 Thu Sep 13 12:00:00 CEST 2018
Ponad 30% Polaków korzysta z bankowych aplikacji mobilnych
Fri Sep 07 10:00:00 CEST 2018 Fri Sep 07 10:00:00 CEST 2018
Spory pomiędzy pracownikami mogą przynieść firmie wiele korzyści
Fri Aug 31 06:00:00 CEST 2018 Fri Aug 31 06:00:00 CEST 2018
Nie samymi pieniędzmi żyje pracownik