Mrożonki zachowują dużo wartości odżywczych. Nie utrać ich podczas rozmrażania

Powrót do informacji
data: Fri Nov 10 06:00:00 CET 2017
rozmiar: 169.6519317626953 MB
czas trwania: 01:51
jakość materiału: HD
Wstaw film:

Beata Łobejko – Dział Badań i Rozwoju, Hortex

Pozostałe załączniki
Informacja dotycząca tego załącznika

Mrożonki zachowują dużo wartości odżywczych. Nie utrać ich podczas rozmrażania

10.11.2017 06:00 Informacja redakcyjna

Mrożenie jest najlepszą formą długotrwałego przechowywania warzyw i owoców. Pod względem wartości odżywczych to mrożonki są najbardziej zbliżone do produktów świeżych. W trakcie mrożenia nie dodaje się soli, cukru, octu ani innych substancji konserwujących.

Bezpłatne materiały

Jeśli jesteś wydawcą, dziennikarzem lub blogerem, uzyskaj akredytację i korzystaj z nieodpłatnej licencji umożliwiającej wykorzystanie treści.