nowe produkty/usługi internet media/marketing/reklama rodzina

Stwórz własną historię w nowej aplikacji „Atomówkowe historie” od Cartoon Network

20.03.2017 | dotPR

Po udanym zeszłorocznym powrocie „Atomówek”, Cartoon Network prezentuje nową aplikację mobilną ze świata kultowego serialu. „Atomówkowe historie” są dostępne do darmowego pobrania na iOS i Google Play.

„Atomówkowe historie” umożliwiają dzieciom i ich rodzicom stworzenie własnych historii z Bójką, Bajką i Brawurką w roli głównej. Dzięki aplikacji można tworzyć krótkie, animowane scenki z udziałem ulubionych bohaterów z serialu, od tytułowych dziewczynek, po złowrogiego Mojo Jojo. Po wybraniu tła i dekoracji, użytkownicy mogą nagrać swoje własne głosy i dodać je do opowieści. Historie można zapisać na dysku lub wysłać  do i znajomych i rodziny.

Bójka, Bajka i Brawurka to trzy urocze i waleczne dziewczynki, zwane na całym świecie jako „Atomówki”. Bohaterki od wielu lat pokazują światu prawdziwą siłę „girl power”. Ich przygody można śledzić na antenie Cartoon Network od poniedziałku do piątku o 19:15.

O Turner International

Turner International odpowiada za takie czołowe marki jak CNN, TNT, Cartoon Network i TCM, jak również inne kanały oraz działalność nadawcy w Ameryce Łacińskiej, Europie, na Bliskim Wschodzie, Afryce i regionie Azji i Pacyfiku. Nadaje kanały płatnej i darmowej telewizji, jak również dostarcza usługi poprzez Internet, współpracuje komercyjnie z różnymi partnerami przy przedsięwzięciach z dziedziny mediów; działa w porozumieniu z Warner Bros. i HBO, by zwiększyć globalny zasięg Time Warner. Turner odpowiada za 38 marek telewizyjnych nadawanych jako 180 kanałów, w 36 językach w ponad 200 krajach. Turner International jest spółką zależną Turner, części koncernu Time Warner.

O Turner International