nowe produkty/usługi praca technologie ekonomia/biznes/finanse

Engave wzmacnia zespół

16.03.2017 | Engave

Wraz z intensywnym rozwojem warszawskiej firmy Engave i jej produktów poszerza się również zespół specjalistów i kadry zarządzającej. W marcu 2017 roku Engave zyskał nowego marketing managera oraz dyrektora handlowego.

Izabela Sakowicz objęła funkcję marketing managera Engave, gdzie od marca czuwa nad firmową strategią marketingową. Grzegorz Woźniak jako dyrektor handlowy odpowiada w Engave za sprzedaż kluczowych produktów i usług oraz kieruje zespołem handlowców.

Izabela Sakowicz w obszarze sprzedaży i komunikacji marketingowej działa przeszło 9 lat. Jest związana z branżą IT od 2012 roku. Wcześniej odpowiadała m.in. za marketing i promocję w wydawnictwie IDG, wydawcy czasopisma „Computerworld”. Koordynatorka cyklu spotkań Klubu CIO. Na swoim koncie ma projekty marketingowe dla firm polskich i zagranicznych. Wierzy w moc content marketingu, zasadę H2H (Human to Human) i siłę relacji biznesowych. Optymistka z urodzenia, marketingowiec z wyboru, pasjonatka skutecznej komunikacji. Absolwentka Politechniki Warszawskiej oraz podyplomowych studiów w zakresie marketingu i strategii marketingowych Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie.

Grzegorz Woźniak swoją karierę w branży IT rozpoczynał jako inżynier systemów. W kolejnych latach poszerzał swoje kompetencje zawodowe jako manager sektora publicznego w firmach Dell EMC, Oracle czy NetApp. Jest absolwentem Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej.

O Engave

Engave dostarcza kompleksowe rozwiązania z dziedziny bezpieczeństwa, przechowywania danych oraz wirtualizacji, optymalizując koszty obsługi IT dla swoich klientów. Oferta firmy składa się z precyzyjnie wybranych, unikatowych technologii pochodzących od skrupulatnie dobranych dostawców oraz opracowanych przez własny dział badań i rozwoju.

Engave oferuje kompleksową obsługę: proponuje, prezentuje, testuje, wdraża i serwisuje rozwiązania. Jako jedyna w Polsce firma posiada w pełni wyposażone laboratorium rozwiązań infrastrukturalnych Engave Performance Lab.

O Engave