nowe produkty/usługi prawo ekonomia/biznes/finanse

Zmiany w kodeksie karnym - komentarz

14.02.2017 | Sage Sp. z o.o.

13 lutego 2017 roku prezydent podpisał ustawę wprowadzającą zmiany w kodeksie karnym. Dotyczy ona m.in odpowiedzialności karnej za puszczenie do obiegu nierzeletnych faktur VAT. Od teraz takie działanie będzie traktowane jak fałszowanie dokumentów i może podlegać karze pozbawienia wolności.

Sage jest liderem na rynku zintegrowanych systemów finansowo-księgowych i kadrowo-płacowych, wspierający przedsiębiorców na całym świecie. Trzydzieści lat temu sama rozpoczynała jako niewielka brytyjska firma, a teraz zatrudnia ponad 13.000 pracowników, którzy w 23 państwach obsługują miliony przedsiębiorców, będących motorem światowej gospodarki. Sage zmienia oblicze i upraszcza rachunkowość w firmach stosując błyskotliwe rozwiązania opracowane we współpracy z prężnie działającymi przedsiębiorcami, właścicielami firm, handlowcami, księgowymi, partnerami i programistami. Jako spółka ujęta we wskaźniku giełdowym FTSE 100, aktywnie wspiera środowiska lokalne i angażuje się w zmienianie świata poprzez filantropijną działalność Fundacji Sage.

Sage - lider na rynku zintegrowanych systemów finansowo-księgowych i kadrowo-płacowych, wspierający przedsiębiorców na całym świecie www.sage.com