praca ekonomia/biznes/finanse

ING z certyfikatem Top Employers Polska

10.02.2017 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING Bank Śląski po raz ósmy zdobył prestiżowy certyfikat Top Employers Polska. To wyróżnienie jest potwierdzeniem konsekwentnego działania banku jako pracodawcy, który zapewnia najlepsze warunki pracy. Bank otrzymał również tytuł Top Employers Europe.

Certyfikat zostaje przyznany firmom, które tworzą najlepsze warunki pracy swoim pracownikom. Pod uwagę brane są świadczenia podstawowe oraz dodatkowe, możliwości rozwoju kariery na każdym szczeblu organizacji. Komisja zwraca uwagę również na doskonalenie praktyk związanych z zatrudnieniem oraz sposób zarządzania kulturą organizacyjną firmy.

-Jesteśmy innowacyjną organizacją opartą na nowoczesnych technologiach, która oferuje pracownikom wiele nowych wyzwań i ciekawych doświadczeń. Możemy pochwalić się wysokimi wskaźnikami zaangażowania, lojalności i tym, że skutecznie utrzymujemy i rozwijamy najlepszych pracowników – powiedziała Katarzyna Sowińska-Bonder, Dyrektor Centrum Polityki Rozwoju i Rekrutacji w ING Banku Śląskim.

Więcej o ING Banku Śląskim na stronie: www.ingbank.pl/o-banku/kariera

Top Employers Institute to niezależna organizacja badająca praktyki HR wiodących globalnych pracodawców i porównująca ją z międzynarodowymi standardami. Certyfikat Top Employers otrzymują tylko czołowi pracodawcy działający globalnie.

Więcej o certyfikacji na stronie: www.top-employers.com

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117