nowe produkty/usługi internet technologie

Google Chrome teraz z widżetem SerwerSMS.pl

02.02.2017 | SerwerSMS.pl

Używasz przeglądarki Google Chrome? To świetnie! Teraz możesz jeszcze bardziej usprawnić wysyłkę swoich kampanii SMS dzięki widżetowi SerwerSMS.pl zintegrowanemu z przeglądarką Google Chrome.

Klienci SerwerSMS.pl zyskali możliwość wysyłki swoich kampanii klikając w widżet zainstalowany w przeglądarce Chrome. To rozszerzenie, które wzbogaca możliwości klientów Platformy i usprawnia ich pracę. Wszystko to bez logowania się i wpisywania adresów w przeglądarce! Jednym kliknięciem każdy może mieć dostęp do Panelu Klienta, a co za tym idzie, do szybkiej wysyłki SMS-ów masowych i indywidualnych, podglądu raportów i statystyk, ustawienia nazwy nadawcy, czarnej listy itd.

Google Chrome to pierwsza przeglądarka, dla której zdecydowaliśmy się stworzyć rozszerzenie w formie widżetu. Pierwsza ale decydowanie nie ostatnia. Zdajemy sobie sprawę, że skracając do minimum czas potrzebny na zalogowanie się do pełnego Panelu Klienta, tak naprawdę pomagamy klientom go zaoszczędzić i przeznaczyć na inne działania. A jak wiadomo nie od dzisiaj, czas to pieniądz. Właśnie dlatego bezustannie staramy się szukać coraz to nowych rozwiązań, które dadzą naszym klientom komfort użytkowania. Jestem przekonany, że widżet do przeglądarki Google Chrome na pewno okaże się pomocny osobom, które korzystają z naszego rozwiązania. My ze swojej strony ciągle rozwijamy nasze narzędzie, by na bieżąco odpowiadać na rosnące zapotrzebowanie rynku ale także kreować trendy i budować wysoką jakość obsługi
– komentuje Daniel Zawiliński, CMO SerwerSMS.pl.

Widżet do pobrania klikając w link: https://chrome.google.com/webstore/detail/serwersmspl/bjjpcicbclacimeiomicfehllghaackd?utm_source=chrome-ntp-icon

Platforma SerwerSMS.pl powstała w 2003 r. Dzięki zastosowaniu najnowszych rozwiązań informatycznych oraz skutecznej obsłudze klienta, Platforma SerwerSMS.pl jest liderem w swojej branży. Świadczą o tym otrzymane certyfikaty oraz wyróżnienia m.in LIDERA RYNKU 2012.

Klienci Platformy SerwerSMS.pl mają do dyspozycji szerokie portfolio usług SMS, MMS, VMS (wiadomości głosowe). Obecnie z usług Platformy korzysta kilkadziesiąt tysięcy klientów, którzy z kolei generują wielomilionowy miesięczny ruch, co jest dowodem na wciąż rosnące zapotrzebowanie na usługi marketingu mobilnego w Polsce i za granicą. Od 2008 roku Platforma SerwerSMS.pl nieprzerwanie uczestniczy w programie Rzetelna Firma (Złoty Certyfikat Rzetelności), a od 2011 roku jest również członkiem Kapituły Złotych Certyfikatów Rzetelności. ​