styl życia sprawy społeczne towary konsumpcyjne

TEEKANNE dla Szlachetnej Paczki

20.01.2017 | TEEKANNE Polska
Producent herbat TEEKANNE został partnerem Szlachetnej Paczki. Aktywnie wspiera projekt oraz jego inicjatywy np. Kongres i Galę.

TEEKANNE przekazało herbaty na organizację Kongresu i Gali Paczki. Dzięki temu okazuje wsparcie dla rozwoju nowatorskich pomysłów na rzecz rozwoju poszczególnych osób oraz biznesu.

Kongres oraz Gala Szlachetnej Paczki odbędą się 20 stycznia 2017 roku w Centrum Kongresowym ICE w Krakowie. Kongres skierowany jest do wszystkich, którzy szukają inspiracji do rozwoju – zarówno tych, którzy prowadzą swój biznes, jak i tych, którzy dopiero mają to w planach. Wśród prelegentów znaleźli się specjaliści z Facebooka, Uniwersytetu Harvarda, National Geographic Learning a także twórcy internetowi: Michał Szafrański, autor bloga jakoszczedzacpieniadze.pl oraz Konrad Kruczkowski, który prowadzi blog haloziemia.pl.

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.