nowe produkty/usługi polityka media/marketing/reklama

„Wprost”: fakty i mity o smogu w Polsce

Wielki raport na temat smogu w Polsce – na łamach najnowszego wydania tygodnika „Wprost” kilkustronicowy raport poświęcony problemowi smogu. „Wprost” dokładnie opisuje źródła problemu, jego faktyczne rozmiary oraz prezentuje środki zaradcze. Odsłania także nieczystą politykę rządzących w odniesieniu do tego zagadnienia i pokazuje, w jaki sposób zarabia się na smogu.

Ponadto w nowym „Wprost”:

• Budżet przyjęty, protest w Sejmie zakończony, opalenizna z Madery wkrótce zacznie blaknąć. Czego dowiedzieliśmy się podczas trwającego kilka tygodni kryzysu parlamentarnego? Eliza Olczyk i Joanna Miziołek przyglądają się krajobrazowi po bitwie.
  • Rozliczanie Kijowskiego. Szymon Krawiec pokazuje, że niezwykła kariera biznesowa lidera KOD zaczęła się już 15 lat temu.
  • Przemysław Wałęsa mógł zostać wybitnym sportowcem. Jednak podobnie jak siedmioro jego rodzeństwa był synem jednego z dwóch najbardziej znanych Polaków - o śmierci syna Lecha Wałęsy pisze Katarzyna Skrzydłowska-Kalukin.
  • Były prezes Almy Jerzy Mazgaj przerywa milczenie. W rozmowie z Szymonem Krawcem opowiada swoją historię o bankructwie.
  • Nowy prezydent USA obejmuje urząd w atmosferze histerycznego sprzeciwu amerykańskich elit - Anna Gwozdowska przekonuje, że za nowego prezydenta USA powinniśmy trzymać kciuki.
  • Zaczyna się trzeci tydzień stycznia – nadchodzi czas porzucania noworocznych postanowień. Dlaczego ich nie realizujemy? Czy zniechęcamy się brakiem efektów, czy też ma to inne uzasadnienie? Jak to zmienić? - radzi Krzysztof Kornas.

Te oraz wiele innych materiałów w najnowszym numerze "Wprost", który 15 stycznia od godz. 20.00. będzie dostępny w formie e-wydania na http://e.wprost.pl/.

PMPG S.A.

biuroprasowe@pmpg.pl

Wydawcą tygodnika „Wprost” jest AWR „Wprost”, spółka zależna giełdowej spółki PMPG Polskie Media SA (GPW: PMPG). Bieżące informacje ze spółki na www.pmpg.pl oraz na profilach w serwisach Twitter: https://twitter.com/PMPG_PL i Facebook: https://www.facebook.com/PMPG.SA.

PMPG S.A.

biuroprasowe@pmpg.pl