nowe produkty/usługi handel towary konsumpcyjne

Odkładaj do „Skarbonki” dzięki Kartom Prezentowym w Auchan

07.10.2016 | Euronet

Dystrybuowane przez epay Polska Karty Prezentowe dołączają do programu lojalnościowego „Skarbonka” i specjalnie przygotowanej akcji, w ramach której każdy klient, który zakupi Kartę Prezentową, otrzyma z powrotem 20% wartości zakupu na swoje konto lojalnościowe. Promocja trwa od 6 do 12 października. W sklepach sieci Auchan dostępne są Karty Prezentowe takich marek jak Blizzard, XBOX Live, PlayStation, Google Play, a także Wyjątkowy Prezent. Karty, będące alternatywą dla płatności kartą kredytową, można znaleźć w ponad 80 punktach handlowych Auchan na terenie całego kraju.

Unikatowe kody na Kartach Prezentowych dostępnych w  supermarketach Auchan umożliwiają szybkie dokonywanie płatności online, zarezerwowane dotychczas wyłącznie dla posiadaczy kart kredytowych. Jest to zawsze trafiony pomysł na prezent – szczególnie dla młodszych graczy, którzy często nie posiadają własnych kart płatniczych.

Przykładowo, w ofercie Auchan można znaleźć Karty Prezentowe Blizzard dostępne w dwóch nominałach: 20 i 25 euro (cena Karty jest przeliczana na złotówki i może się różnić w zależności od kursu). Płacąc Kartą można dokonać zakupów pełnych gier oraz dodatków w sklepie Battle.net, który obsługuje m.in.: World of Warcraft, Diablo, StarCraft czy Heroes of the Storm.

Karty PlayStation Store oraz PlayStation Plus przeznaczone są dla użytkowników konsoli PlayStation posiadających konto w sieci PlayStation Network. Pierwsza z nich umożliwia doładowanie wirtualnego konta w PS Store o 100 lub 200 zł. Z kolei druga, oferuje aktywowanie subskrypcji PS Plus, która rozszerza standardową funkcjonalność konta o takie dodatki jak usługa Share Play – udostępnianie znajomym gier – czy rabaty w PS Store. Istnieje możliwość wykupienia subskrypcji na okres 3 bądź 12 miesięcy.

Podobna oferta skierowana jest do użytkowników Xbox Live, którzy mają do wyboru Karty Prezentowe w czterech różnych nominałach (50, 70, 100 oraz 200 złotych) lub w postaci subskrypcji na 3 bądź 12 miesięcy. Przedpłacona Karta Xbox może zostać w całości przeznaczona na zakup aplikacji, gier lub wirtualnych dodatków w sklepach Windows, Windows Phone oraz Xbox.

Z kategorii niezwiązanej bezpośrednio z grami, w sklepach Auchan można zakupić również Karty Google Play o nominale 50, 75 oraz 150 zł. Wybraną kwotę można przeznaczyć na zakup ebooka, filmu bądź aplikacji dostępnych w ofercie sklepu Google Play.

W przypadku poszukiwania prezentu niedotyczącego gier czy zakupów w mobilnym sklepie Google, w asortymencie Kart w supermarketach sieci Auchan dostępna jest również seria Wyjątkowy Prezent.  Zależnie od okazji, preferencji osoby obdarowywanej i innych czynników można wybrać jedną z atrakcji – począwszy od masażu relaksacyjnego, po skok na bungee czy degustację whisky. Gotowy pomysł oraz gwarantowane emocje na wyciągnięcie ręki.

- Dzięki współpracy z siecią Auchan, szeroka oferta Kart Prezentowych uzyskuje dodatkowy atut. Nasza firma  dołącza do grona partnerów programu lojalnościowego „Skarbonka” dla klientów supermarketów - mówi Barbara Szewc, Marketing Manager w epay Polska i dodaje: - Dzięki temu, w dniach 6-12 października, aż 20% wartości zakupu każdej Karty Prezentowej w Auchan trafi na specjalne konto lojalnościowe, na którym zgromadzone pieniądze mogą być wykorzystane już następnego dnia przy kolejnych zakupach w Auchan.

Skarbonka” jest programem dedykowanym klientom francuskiej sieci supermarketów, który pozwala zyskiwać dodatkowe złotówki przy zakupie oznaczonych produktów.  Od teraz oszczędzać można także dzięki zakupom Kart Prezentowych. Chcąc korzystać z programu lojalnościowego, wystarczy założyć kartę płatniczą Skarbonka MasterCard lub kartę kredytową Visa Auchan. Pieniędzmi zgromadzonymi na koncie Skarbonka można płacić za wszystkie, oprócz benzyny, dowolnie wybrane produkty w Auchan.

Karty Prezentowe są dostępne w ponad 80 supermarketach Auchan na terenie całego kraju. Szczegółowe informacje nt. Kart Prezentowych, a także dokładną lokalizację najbliższego punktu sprzedaży można znaleźć na stronie internetowej http://epaypolska.pl/produkty/karty-prezentowe. Za dystrybucję Kart odpowiada epay Polska, dywizja firmy Euronet Polska.