wydarzenia internet kultura/sztuka/rozrywka

Konkurs Odwiedź "Większy kawałek nieba" przy filiżance TEEKANNE

29.04.2016 | TEEKANNE Polska

1 maja na stronie TEEKANNE na Facebooku rusza konkurs dla miłośników literatury i herbaty. W puli nagród znalazły się książki Krystyny Mirek “Większy kawałek nieba” oraz zestawy aromatycznych nowości TEEKANNE.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy odwiedzić stronę TEEKANNE na Facebooku (www.facebook.com/TEEKANNE.Polska) i odpowiedzieć w komentarzu pod postem konkursowym na pytanie “Czym dla Was jest własny kawałek nieba?”. Trzej autorzy najbardziej kreatywnych odpowiedzi otrzymają książki i herbaty ufundowane przez firmę TEEKANNE. Konkurs trwa do 8 maja 2016 roku. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone na stronie TEEKANNE na Facebooku w poniedziałek 9 maja bieżącego roku.

“Większy kawałek nieba” to najnowsza książka Krystyny Mirek, której premiera miała miejsce 27 kwietnia br. Autorka powieści - Krystyna Mirek - nazywana jest literackim źródłem pozytywnych emocji, która poprzez historie opisywane w swoich książkach nastraja pozytywnie, podnosi na duchu i dodaje nadziei na lepsze jutro. TEEKANNE objęło “Większy kawałek nieba” swoim patronatem.

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Więcej informacji: