towary konsumpcyjne

A jak wygląda Twoje śniadanie fit?

29.01.2015 | TEEKANNE Polska

Większość z nas stara się trzymać swoich noworocznych postanowień, wśród których na pewno jest punkt dotyczący utrzymania linii lub poprawy kondycji fizycznej. Chodzimy na siłownię, uprawiamy  fitness, staramy się spać przynajmniej 7 godzin dziennie oraz, oczywiście, zdrowo się odżywiać. Firma TEEKANNE pragnie wesprzeć wszystkich w walce o lepsze samopoczucie i zaprasza do udziału w konkursie „Twoje śniadanie fit”.

Do 10 lutego możecie wysyłać zdjęcia wraz z przepisami na swoje zdrowe śniadania przez aplikację https://www.facebook.com/herbatateekanne/app_122792484547539?ref=ts . Autorzy najlepszych kulinarnych inspiracji dostaną sportowe gadżety TEEKANNE oraz zestaw nowej linii herbat „slimming”. Seria, do której zaliczamy Fit&Slim, Detox&Slim oraz Purify&Slim została stworzona z myślą o wszystkich, którzy dbają o swoje samopoczucie i sylwetkę. Wśród składników znalazła się mięta, pokrzywa i inne zioła, łączące efektywne działania z walorami smakowymi.

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Więcej informacji: